Nyhet! Knorr Asiatisk Kycklingbuljong

Äntligen finns Knorr Asiatisk Kycklingbuljong på den svenska marknaden.

Asiatisk Kycklingbuljong pulver

Asiatisk Kycklingbuljong pulver

Knorr

Asiatisk Kycklingbuljong pulver

Prova på-erbjudande på DEMI-GLACE från Knorr Professional

Har du provat Knorr Professional DEMI-GLACE ännu? Om inte är det dags att passa på nu. Du som arbetar professionellt med mat och har ett kundnummer hos en grossist, kan lägga din beställning via länken nedan. Prova på-erbjudandet gäller endast Knorr Professional Demi-Glace 5 x 1 l med artikelnr: F47064. Kampanjpriset är 99:-/liter och gäller under en begränsad period. Mer information hittar du på unileverfoodsolutions.se.

Demi-Glace

Demi-Glace

KNORR Professional

Demi-Glace

Porterstek, potatisgratäng, portersky, broccoli och svartvinbärsgelé

En klassisk rätt med modern twist! I stället för vanlig bearnaisesås bjuder vi på bearnaisemajonnäs. Och pommes fritesen har vi ersatt med ljuvligt frasiga och snygga pommes allumettes. Lite snitsigare, helt enkelt! Till rödvinssåsen har vi använt flera produkter ur Unilever Food Solutions sortiment, bland annat DEMI-GLACE från Knorr Professional. Vill du veta mer om den, eller ta del av fler goda recept som det här? Klicka dig in på unileverfoodsolutions.se och låt dig väl smaka!

Ekologisk Majsstärkelse

Ekologisk Majsstärkelse

MAIZENA

Ekologisk Majsstärkelse

Demi-Glace

Demi-Glace

KNORR Professional

Demi-Glace

Senast på YouTube

Fler videoklipp
Hållbarhet

Hållbarhet

Unilever Sustainable Living Plan är vår plan för hållbar tillväxt. Målet är att vi ska halvera vårt fotavtryck samtidigt som vi ska fortsätta växa och dessutom arbeta med globala hälsofrågor och se till att de som odlar och producerar våra produkter har anständiga arbetsvillkor och hälsoförhållanden. Planen innehåller tre huvudmålsättningar som i sin tur vilar på nio åtaganden kring hälsa & hygien, förbättrad näring, växthusgaser, vattenanvändning, avfall & förpackning, hållbart ursprung, rättvisa på arbetsplatsen, möjligheter för kvinnor och inkluderande affärer. De tre övergripande målen är: Bättre hälsa och välbefinnande för över 1 miljard människor. År 2020 kommer vi att hjälpa mer än en miljard människor att förbättra sin hälsa och välbefinnande. Halverad miljöpåverkan. År 2030 är vårt mål att halvera miljöpåverkan av produktion och konsumtion av våra produkter. Förbättrade levnadsförhållanden för miljoner. År 2020 kommer vi att förbättra levnadsvillkoren för miljontals människor. Utöver dessa åtaganden har Unilever satt upp fler än 50 underliggande mål som spänner över vår sociala, miljömässiga och ekonomiska utveckling.

Kvalitet

Kvalitet

Alla våra fabriker arbetar enligt högsta standard. En fullständig HACCP-studie har utförts för varje produktionslinje i varje fabrik och dessa revideras efter varje förändring eller årligen. Kritiska kontrollpunkter har identifieras och övergripande program finns inom kvalitetsledning som t.ex. skadedjurskontroll, produktåterkallelse, spårbarhet etc. Alla fabriker och kontor är ackrediterad enligt ISO 9001, BRC eller FSSC 22000 och blir ständigt granskade för att säkerställa att standarderna följs. Kvalitet och säkerhetskrav gäller inte bara våra egna produktionsanläggningar utan även leverantörer av råvaror, ingredienser och förpackningsmaterial.

Socialt ansvar

Socialt ansvar

Vår plan för hållbar tillväxt innehåller tre huvudmålsättningar där två fokuserar en hel del på socialt ansvar. Vi skall t.ex. senast år 2020 hjälpa mer än en miljard människor att förbättra sin hälsa och välbefinnande. Senast år 2020 förbättra levnadsvillkoren för miljontals människor genom initiativ som våra program för rättvisa på arbetsplatsen, möjligheter för kvinnor, inkluderande affärer och program för småskaliga lantbrukare och detaljhandlare.

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Linda Lundgren

Marknadschef
+46 72 518 93 60
Skicka e-post
Kontaktperson

Charlotte Sabroe

Kundspecialist
+ 45 27 75 89 03
Skicka e-post

Om Unilever Food Solutions Sverige

Vi kan storköks- och restaurangmarknaden. Hos oss på Unilever Food Solutions hittar kockar ett brett utbud av smaksättare och tidsbesparande produkter men också lönsamma menyer, inspiration och trendspaningar. I vårt sortiment hittar du både våra uppskattade ready to use-fonder från Knorr Professional, krämiga klassiker från HELLMANN’S och spännande växtbaserade nyheter från The Vegetarian Butcher. Smaklig spis önskar vi dig och dina gäster!

Kontakt

Unilever Food Solutions Sverige
Postboks 706
DK-2770 Kastrup
Tel: 08-619 95 00