Fräsch ÖRTPESTO UTAN NÖTTER – tillverkad i Sverige!

Vår smakrika Örtpesto produceras i Fjärås, Halland och levereras fryst, vilket ger lång hållbarhet. Den tillverkas kallrörd med solrosfrön istället för nötter och är fri från konserveringsmedel och tillsatser – en produkt som passar alla!

Örtpeston lyfter smakerna i de flesta rätter: grillat, bröd, sallad, pasta, pizza, fisk eller vegetariskt. Det finns alltid en anledning att ha vår pesto på bordet! 

• Örtpesto Basilika & Vitlök

• Örtpesto Grönkål & Citron

Örtpesto Grönkål Citron

Örtpesto Grönkål Citron

CAJOM

Örtpesto Grönkål Citron

Art.nr: 21083

GTIN: 07350000130027

Vår smakrika Örtpesto smaksatt med grönkål och citron tillverkas kallrörd med solrosfrön istället för nötter och är fri från konserveringsmedel och tillsatser. En produkt som passar alla och är producerad i Sverige. Använd till grillat, bröd, sallad, pasta, pizza, fisk och vegetariska rätter. Det fi...

Örtpesto Basilika Vitlök

Örtpesto Basilika Vitlök

CAJOM

Örtpesto Basilika Vitlök

Art.nr: 21080

GTIN: 07350000130003

Vår smakrika Örtpesto smaksatt med basilika och vitlök tillverkas kallrörd med solrosfrön istället för nötter och är fri från konserveringsmedel och tillsatser. En produkt som passar alla och är producerad i Sverige. Använd till grillat, bröd, sallad, pasta, pizza, fisk och vegetariska rätter. Det f...

Om AB Tage Lindblom

I hjärtat av Tage Lindblom ligger en enkel övertygelse – att världen är fylld med otroliga smaker som väntar på att upptäckas. Med en blandning av traditionell stolthet och modern tillgänglighet, strävar vi efter att göra dessa globala smakupplevelser tillgängliga för dig som arbetar i det professionella köket på ett enkelt och prisvärt sätt.

Kontakt

AB Tage Lindblom
Ynglingavägen 1
177 57 Järfälla
Tel: 08-564 705 10