Nyhet - Tzatziki inför sommarsäsongen

Vi har tagit hem Tzatziki tillverkningen till Hjo och lanserar nu vecka 11 en krämig och god Tzatziki gjord på grekisk yoghurt med vitlök, färsk gurka och örter. Tillverkad av svensk mjölkråvara. Ett nytt, förbättrat recept - utan tillsatt socker, utan konserveringsmedel och med en renare ingrediensförteckning. Krämigt och gott till grillat!

Tzatziki

Salakis

Tzatziki

Pannoumi Ostfärs till biffar

Pannoumi Stek & Grilllost, gjord på svensk mjölk, innehåller lika mycket fullvärdigt protein som nötkött och är ett utmärkt val för alla som vill erbjuda vegetariska alternativ eller skapa variation. Biffar med Pannoumi Ostfärs som bas är en näringsrik måltid med ett lågt klimatavtryck som passar perfekt på lunchserveringen.

Pannoumi Stek & Grillost Ostfärs

SKÅNEMEJERIER

Pannoumi Stek & Grillost Ostfärs

Nyhet - Lindahls Proteinyoghurt Skogsbär

Vi lanserar nu en ny smak i Lindahls yoghurt familj - Lindahls Protein Yoghurt Skogsbär. En krämig och god yoghurt med högt proteininnehåll. Laktosfri och utan tillsatt socker. Tillverkad i Sverige av svensk mjölk från gårdar med de högsta kraven på god djuromsorg.

Protein Yoghurt Mango/Passion

Lindahls

Protein Yoghurt Mango/Passion

Proteinyoghurt Skogsbär

Lindahls

Proteinyoghurt Skogsbär

Protein Yoghurt Jordgubb

Lindahls

Protein Yoghurt Jordgubb

Senast på YouTube

Fler videoklipp
Hållbarhet

Hållbarhet

För att nå vår vision om att bli Sveriges mest hållbara mejeri strävar vi att i vår värdekedja förstärka vår positiva påverkan och minimera vår negativa påverkan. Baserat på vetenskap och evidens arbetar vi för att minimera negativa klimat- och miljöeffekter hela vägen från gård till konsument. Vi tror på ansvarsfull mjölkproduktion och naturligt näringsrika mejerivaror som en del av lösningen på samhällets gemensamma utmaningar – ur ett näringsperspektiv såväl som inom kontexten för hållbar livsmedelsproduktion.

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Anbud Skånemejerier

Skicka e-post
Kontaktperson

Sofia Lilliehorn

Product Manager - Ost
Skicka e-post
Kontaktperson

Madelene Risen

Marketing Manager
Skicka e-post

Om Skånemejerier Storhushåll AB

Vi är ett företag med hjärtat i det skånska jordbrukslandskapet, den närproducerade mjölken och vår sedan mer än 50 år välkända kvalitetsstämpel Skånemejerier. Vi är det ledande mejeriföretaget i södra Sverige och en pigg och hungrig utmanare på den nationella marknaden. Skånemejerier Storhushåll är specialiserade på det professionella kökets förutsättningar och behov och utvecklar kontinuerligt vårt sortiment i samarbete med skickliga kockar, kostchefer och inköpare. Vi erbjuder vi kunskap och inspiration skräddarsydd för olika typer av verksamheter och ett brett sortiment av både svenska och importerade produkter. Kärnan i vårt erbjudande är närproducerade mejerivaror med mjölk från bönder i Skåne och södra Sverige som sätter kornas hälsa och välmående i fokus. Varumärket Skånemejerier är en garanti för att mjölkråvaran är 100 % svensk. Med varumärken som svenska Allerum, franska Président och italienska Galbani är Skånemejerier Storhushåll den ledande leverantören av kvalitetsost på foodservice-marknaden. Med Bravo och Lindahls erbjuder vi marknadsledande sortiment inom juice- och kvargprodukter.

Kontakt

Skånemejerier Storhushåll AB