Senaste artiklarna

Alla artiklar

Hållbarhet, kvalitet och socialt ansvar

 • Hållbarhet

  Den goda måltiden är ett uttryck för hur vi vill arbeta. Det handlar naturligtvis om att vi vill leverera varor av bra kvalitet, men också att vi vill kunna förenkla ditt medvetna val genom att erbjuda ett stort utbud av hållbara alternativ. Martin & Servera arbetar enligt fem egna ledstjärnor som var och en på sitt sätt bidrar till den goda måltiden. • Resurseffektiv verksamhet - som handlar om att minska svinn, reducera utsläpp och energiförbrukning. • Hållbart erbjudande - där vi fokuserar på att ge dig ett riktigt bra utbud av till exempel ekologiska och miljömärkta produkter. • Kvalitet och matsäkerhet - som skapar trygghet i hela varuflödet från leverantör via våra lager och därefter ut till din verksamhet. • Hållbar produktion - handlar om att de varor vi säljer ska vara producerade med omsorg om människor, djur och natur, och om hur vi följer upp våra leverantörer. • God arbetsgivare - som rör våra medarbetare, vår organisation och hur vi arbetar tillsammans, för det påverkar också dig som är kund till oss.

 • Kvalitet

  Vi vill att du som kund ska kunna lita på att det du beställer är det du får – rätt varor av rätt kvalitet. Kvalitet och matsäkerhet är centrala frågor för oss och att kvalitetssäkra sortiment och leverantörer är en del av vårt dagliga jobb. Väl inarbetade rutiner, kontroller och uppföljningar genom hela varuflödet gör att du kan vara trygg med de livsmedel du köper från oss. Vare sig du jobbar inom förskolan, på restaurang eller på sjukhus är vi måna om att du får det du vill ha - säker mat. Det är viktigt för er och det är viktigt för oss.

 • Socialt ansvar

  2008 införde vi på Martin & Servera en uppförandekod, som gäller såväl våra svenska som utländska leverantörer. Med uppförandekoden vill vi säkerställa att de varor och tjänster vi köper in ligger i linje med vår tro om socialt och miljömässigt ansvar. Hur använder sig leverantörer av antibiotika i djurhållningen? Hur arbetar leverantören för minskad miljöpåverkan? Vi är medvetna om vårt sociala och miljömässiga ansvar och vi arbetar oavbrutet med dessa frågor. Det vill vi att våra leverantörer också gör och då blir uppförandekoden är en naturlig del i våra leverantörssamarbeten. Vi övertygade om att vi gemensamt med våra leverantörer kan bidra till förbättrade arbetsvillkor och miljöansvar.

Martin & Servera AB på Youtube

Fler videoklipp

Kontaktpersoner

 • Kontaktperson Kristina Ossmark Marknadsdirektör Marknadskommunikation 070-644 23 14
 • Kontaktperson Stefan Calrell Försäljningschef offentlig marknad 0708-18 30 19

Om Martin & Servera AB

Martin & Servera-koncernen är Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Vi är en svensk, familjeägd grupp av företag. Företagen i koncernen levererar dagligen drycker, färskvaror, livsmedel, utrustning och tjänster till restauranger, kaféer, barer och storkök över hela Sverige.

Martin & Servera AB

Kontakt

Martin & Servera AB

121 23 Johanneshov

http://www.martinservera.se/