Prova på-erbjudande på DEMI-GLACE från Knorr Professional

Har du provat Knorr Professional DEMI-GLACE ännu? Om inte är det dags att passa på nu. Du som arbetar professionellt med mat och har ett kundnummer hos en grossist, kan lägga din beställning via länken nedan. Prova på-erbjudandet gäller endast Knorr Professional Demi-Glace 5 x 1 l med artikelnr: F47064. Kampanjpriset är 99:-/liter och gäller under en begränsad period. Mer information hittar du på unileverfoodsolutions.se.

Demi-Glace

Demi-Glace

KNORR Professional

Demi-Glace

Art.nr: F47064

GTIN: 08720182470607

Knorr Professional Demi Glace ger dig som arbetar i restaurangkök en perfekt mörk grundsås med god kropp att bygga vidare på, samtidigt som du sparar tid och energi. Knorr Professional Demi Glace är gjord på naturliga ingredienser och har en fyllig smak av rostat kött och rödvin. Med Demi Glace får ...

Om Unilever Food Solutions Sverige

Vi kan storköks- och restaurangmarknaden. Hos oss på Unilever Food Solutions hittar kockar ett brett utbud av smaksättare och tidsbesparande produkter men också lönsamma menyer, inspiration och trendspaningar. I vårt sortiment hittar du både våra uppskattade ready to use-fonder från Knorr Professional, krämiga klassiker från HELLMANN’S och spännande växtbaserade nyheter från The Vegetarian Butcher. Smaklig spis önskar vi dig och dina gäster!

Kontakt

Unilever Food Solutions Sverige
Postboks 706
DK-2770 Kastrup
Tel: 08-619 95 00