Ge dina favoriträtter den rätta smaken med Knorr Professional Koncentrerad Fond!

Våra koncentrerade fonder från Knorr Professional är lika användbara som mångsidiga. Låt fonderna framhäva och balansera smaken i dina rätter, eller använd dem som extra krydda!

Under 2022 genomgick våra koncentrerade fonder ett par positiva förändringar. Förutom kycklingfonden som fick ett helt nytt recept med en ny balanserad och fyllig smak av rostad kyckling som följd, rörde det sig om små justeringar som trots allt spelar roll för både kök och gäst. Numera är till exempel alla våra fonder med undantag för Knorr Professional Brynt lökfond, fria från jästextrakt!

4 x Knorr Professional Koncentrerad Fond 

  • Rena och intensiva smaker
  • Gluten- och laktosfria
  • Kan använda som de är eller utspädda till 0,5 % eller 0,3 % saltinnehåll
  • Dryg, ger upp till 90 liter fond 

Ladda ner Martinas Lunchklassiker!

Martina Danielsen har valt ut åtta riktiga lunchklassiker åt dig och dina gäster. Ladda ner foldern och sätt våra fonder på prov på direkten!

Använder du rätt fond? 

Osäker på vilken fond och buljong som egentligen passar bäst till dina rätter och dina gäster? Genom att svara på ett par frågor inne i vårt Matching Tool, som du hittar här, får du tips och råd! 

Svampfond, koncentrerad

Svampfond, koncentrerad

Knorr

Svampfond, koncentrerad

Art.nr: F27300

GTIN: 08720182272997

Knorr Svampfond har bra kropp och hjälper till att lyfta fram rättens djup samtidigt som smaken är balanserad. Fonden går att använda i både varm och kall tillberedring och bidrar med god skogssvamp-umami i såväl kött som grönskasrätter. Produkten innehåller inte gluten och laktos. Tillverkad i Sver...

Hummerfond Koncentrerad

Hummerfond Koncentrerad

Knorr

Hummerfond Koncentrerad

Art.nr: F27304

GTIN: 08720182273031

Knorr Hummerfond har en rund och tydlig smak av hummer och hav. Fonden framhäver och balanserar smaken i din matlagning och fungerar bra som grund men kan även användas som extra krydda för att runda av smaken i klassiska skaldjursrätter. Löser sig lätt och har MSC-certifierad skaldjursråvara. Produ...

Grönsaksfond koncentrerad

Grönsaksfond koncentrerad

Knorr

Grönsaksfond koncentrerad

Art.nr: F27280

GTIN: 08720182272744

Knorr Grönsaksfond har en tydlig men balanserad smak av rofrukt och lök. En utmärkt smakförhöjare som lyfter fram och rundar av smaken i din matlagning. En perfekt krydda i sås, soppa och grytor. Löser sig lätt. Produkten innehåller inte gluten, laktos och selleri. Tillverkad i Sverige.

Kycklingfond, koncentrerad

Kycklingfond, koncentrerad

Knorr

Kycklingfond, koncentrerad

Art.nr: F27276

GTIN: 08720182272720

Knorr Kycklingfond har en balanserad och tydlig smak av rostad kyckling. Fonden adderar umami som förhöjer smaken i dina soppor, såser och grytor på ett naturligt vis. Löser sig lätt. Produkten innehåller inte gluten, laktos, selleri och ägg. Tillverkad i Sverige

Fiskfond koncentrerad

Fiskfond koncentrerad

Knorr

Fiskfond koncentrerad

Art.nr: F27282

GTIN: 08720182272751

Knorr Fiskfond har en rund och tydlig smak av hav och fisk som hjälper till att framhäva karaktären i din matlagning. Fungerar bra som bas men även ett ypperligt sätt att runda av smaken i favoriträtterna. Fonden passar perfekt i såser, soppor, pannor, grytor och gratänger. Lättlöslig och MSC-certif...

Oxfond koncentrerad

Oxfond koncentrerad

Knorr

Oxfond koncentrerad

Art.nr: F27296

GTIN: 08720182272959

Knorr Oxfond adderar kropp och fyllig smak av rostat nötkött som hjälper till att framhäva och lyfta smaken i din matlagning. Fonden innehåller inte gluten, laktos och selleri. Tillverkad i Sverige.

Om Unilever Food Solutions Sverige

Vi kan storköks- och restaurangmarknaden. Hos oss på Unilever Food Solutions hittar kockar ett brett utbud av smaksättare och tidsbesparande produkter men också lönsamma menyer, inspiration och trendspaningar. I vårt sortiment hittar du både våra uppskattade ready to use-fonder från Knorr Professional, krämiga klassiker från HELLMANN’S och spännande växtbaserade nyheter från The Vegetarian Butcher. Smaklig spis önskar vi dig och dina gäster!

Kontakt

Unilever Food Solutions Sverige
Postboks 706
DK-2770 Kastrup
Tel: 08-619 95 00