Polarklämma Vildsvin

En varmrökt vildsvinsstek, med kraftig röksmak och välbalanserad sälta. Vildsvinet är rökt över svensk björkspån i Småland. Vildsvinen kommer från Nyköping och ner till Malmö, hela östra kusten.

Polarbröd är ett familjeföretag som vuxit från det lilla lokala bageriet till att nu vara Sveriges tredje största bageri. Med en marknadsandel på över 50 % på både mjuka brödkakor och mjukt tunnbröd är Polarbröds produkter omtyckta och välkända hos den svenska konsumenten. I sortimentet finns dessutom mänga KRAV-märkta produkter. Polarbröd bakar utan konserveringsmedel tack vare den unika Polarmetoden som innebär att brödet fryses direkt efter bakning. Redan en halvtimme efter gräddning är åldrandet i brödet avstannat genom frysningen. Det gör att Polarbröd kan distribuera pinfärskt bröd över hela Sverige.

Sedan vintern 2014/2015 bakar Polarbröd med egen vindkraft från egna vindkraftverk, en förnybar elförsörjning som när det inte blåser backas upp av norrländsk vattenkraft. Utöver det arbetar Polarbröd hela tiden med att bli mer effektiva i alla delar av verksamheten.

Polarklämma Vildsvin

POLARBRÖD

Polarklämma Vildsvin

Art.nr: 878

GTIN: 07311800008787

En klassisk Rågkaka med smör och rökt vildsvinsskinka av stek från Sverige. Snabbt, enkelt och gott! Slipp svinnet – ta fram efter behov ur frysen.

Om Säljpartner Häll & Co AB

Säljpartner Häll & Co är ett säljbolag med fokus på Restaurang och Storköksmarknaden. Vi som arbetar på Säljpartner har lång och väldokumenterad erfarenhet från branschen. Vi vet vilka kvalitetskrav som gästerna ställer och vi vet vad som krävs för att en produkt ska nå framgång på marknaden. Vår rikstäckande säljkår gör mer än 6000 säljbesök varje år. Vi är den säljande länken som hjälper våra kunder och uppdragsgivare att nå framgång.

Kontakt

Säljpartner Häll & Co AB