Äntligen en läcker cheesecake även för veganer

Säljpartner Häll & Co lanserar Chee´zy från varumärket Condito.

Chee´zy cake Blåbär vegan

CONDITO

Chee´zy cake Blåbär vegan

Chee´zy cake Hallon vegan

CONDITO

Chee´zy cake Hallon vegan

Polarklämma Vildsvin

En varmrökt vildsvinsstek, med kraftig röksmak och välbalanserad sälta. Vildsvinet är rökt över svensk björkspån i Småland. Vildsvinen kommer från Nyköping och ner till Malmö, hela östra kusten.

Polarklämma Vildsvin

POLARBRÖD

Polarklämma Vildsvin

Arancini

Klassiska härliga krispiga risbollar fyllda med krämig mozzarella- och parmesanost. En perfekt förrätt med en god sås, enkel barmeny eller till italiensk buffé. Enkel och snabb tillagning med en härlig smak av Italien, gjord i Sverige.

Aranciniboll

tasty

Aranciniboll
Hållbarhet

Hållbarhet

Det vi säljer påverkar miljön genom produktionen, transporter, emballage och avfall. Vi följer gällande lagstiftning samt övriga myndighetskrav som vår verksamhet berörs av. Vi vill minimera den negativa effekt vår verksamhet kan ha på miljön och därmed bidra till en hållbar utveckling. Detta ska vi uppnå genom att: Kontinuerligt utbilda personalen i miljöfrågor - Arbeta för miljöanpassad logistik - Utöka ekologiska sortimentet - Ställa miljökrav på våra leverantörer och huvudmän - Källsortera vårt avfall - Kommunicera vårt miljöarbete

Kvalitet

Kvalitet

Redan innan vi startade bestämde vi oss för att bara marknadsföra prisvärda och högkvalitativa produkter som möter den moderna konsumentens krav på bland annat smakupplevelse och näringsinnehåll. Miljöarbete, närproducerat, hållbara bestånd och effektivare logistik är också en självklar och viktig del i vårt kontinuerliga kvalitetsarbete. Vi har även tät kontakt med miljö- och ekologiska föreningar för att hålla oss à jour. Vår ambition är att medverka till utvecklingen av din verksamhet genom att: erbjuda ett sortiment som håller en genomgående hög kvalitet, ha en kunnig och professionell säljkår med samlad lång erfarenhet från din värld, förse dig med tips och idéer på måltidslösningar samt hänga med i trender och svängningar inom gastronomi och storköksvärlden.

Socialt ansvar

Socialt ansvar

Det vi säljer påverkar miljön genom produktionen, transporter, emballage och avfall. Vi följer gällande lagstiftning samt övriga myndighetskrav som vår verksamhet berörs av. Vi vill minimera den negativa effekt vår verksamhet kan ha på miljön och därmed bidra till en hållbar utveckling.

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Olle Eriksson

Media
070-609 02 95
Skicka e-post
Kontaktperson

Jessica Häll

Sälj-marknad-order/reception
070-962 21 65
Skicka e-post

Om Säljpartner Häll & Co AB

Säljpartner Häll & Co är ett säljbolag med fokus på Restaurang och Storköksmarknaden. Vi som arbetar på Säljpartner har lång och väldokumenterad erfarenhet från branschen. Vi vet vilka kvalitetskrav som gästerna ställer och vi vet vad som krävs för att en produkt ska nå framgång på marknaden. Vår rikstäckande säljkår gör mer än 6000 säljbesök varje år. Vi är den säljande länken som hjälper våra kunder och uppdragsgivare att nå framgång.

Kontakt

Säljpartner Häll & Co AB