Tacobiffar och Kebabnuggets: En smakupplevelse för alla åldrar

Upptäck våra läckra Tacobiffar och Kebabnuggets, två veganska favoriter som kombinerar härlig smak med hög näringskvalitet. Perfekt kryddade och fyllda med protein, dessa rätter är inte bara goda utan också näringsrika.

Vegetariskt

Tacobiff Vegetarisk Glutenfri

Tasty Allt Det Goda

Vegetariskt

Vegetarisk

Kebabnuggets vegetarisk GF 20g

Tasty Allt Det Goda

Vegetarisk

Leksands Knäckebröd

Nu lanserar Leksands knäckebröd Frön & Havssalt trekantsknäcke, med en nypa salt.

Knäckebröd

Frön & Havssalt

LEKSANDS KNÄCKEBRÖD

Knäckebröd

Lysekils Tångcaviar

Tångkaviar i sprits

Tångcaviar svart Spritspåse

Tångcaviar svart Spritspåse

LYSEKILS

Tångcaviar svart Spritspåse

Tångcaviar Röd

Tångcaviar Röd

LYSEKILS

Tångcaviar Röd

Tångcaviar Röd Spritspåse

Tångcaviar Röd

LYSEKILS

Tångcaviar Röd Spritspåse
Hållbarhet

Hållbarhet

Det vi säljer påverkar miljön genom produktionen, transporter, emballage och avfall. Vi följer gällande lagstiftning samt övriga myndighetskrav som vår verksamhet berörs av. Vi vill minimera den negativa effekt vår verksamhet kan ha på miljön och därmed bidra till en hållbar utveckling. Detta ska vi uppnå genom att: Kontinuerligt utbilda personalen i miljöfrågor - Arbeta för miljöanpassad logistik - Utöka ekologiska sortimentet - Ställa miljökrav på våra leverantörer och huvudmän - Källsortera vårt avfall - Kommunicera vårt miljöarbete

Kvalitet

Kvalitet

Redan innan vi startade bestämde vi oss för att bara marknadsföra prisvärda och högkvalitativa produkter som möter den moderna konsumentens krav på bland annat smakupplevelse och näringsinnehåll. Miljöarbete, närproducerat, hållbara bestånd och effektivare logistik är också en självklar och viktig del i vårt kontinuerliga kvalitetsarbete. Vi har även tät kontakt med miljö- och ekologiska föreningar för att hålla oss à jour. Vår ambition är att medverka till utvecklingen av din verksamhet genom att: erbjuda ett sortiment som håller en genomgående hög kvalitet, ha en kunnig och professionell säljkår med samlad lång erfarenhet från din värld, förse dig med tips och idéer på måltidslösningar samt hänga med i trender och svängningar inom gastronomi och storköksvärlden.

Socialt ansvar

Socialt ansvar

Det vi säljer påverkar miljön genom produktionen, transporter, emballage och avfall. Vi följer gällande lagstiftning samt övriga myndighetskrav som vår verksamhet berörs av. Vi vill minimera den negativa effekt vår verksamhet kan ha på miljön och därmed bidra till en hållbar utveckling.

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Olle Eriksson

Media
070-609 02 95
Skicka e-post
Kontaktperson

Jessica Häll

Sälj-marknad-order/reception
070-962 21 65
Skicka e-post

Om Säljpartner Häll & Co AB

Säljpartner Häll & Co är ett säljbolag med fokus på Restaurang och Storköksmarknaden. Vi som arbetar på Säljpartner har lång och väldokumenterad erfarenhet från branschen. Vi vet vilka kvalitetskrav som gästerna ställer och vi vet vad som krävs för att en produkt ska nå framgång på marknaden. Vår rikstäckande säljkår gör mer än 6000 säljbesök varje år. Vi är den säljande länken som hjälper våra kunder och uppdragsgivare att nå framgång.

Kontakt

Säljpartner Häll & Co AB
Isafjordsgatan 5
164 40 Stockholm
Tel: 08-672 07 50