Leksands Knäckebröd

Nu lanserar Leksands knäckebröd Frön & Havssalt trekantsknäcke, med en nypa salt.

Bakat med fullkornsråg, alltid från Sverige med ugnsrostade rapsfrön, linfrön och hirs. Den mustiga smaken förhöjs av krispig sälta från havssalt. Leksands knäckebröd har fossilfri produktion, råg mald i egen kvarn och vatten från egen källa, helt utan tillsatser.

Knäckebröd

Frön & Havssalt

LEKSANDS KNÄCKEBRÖD

Knäckebröd

Art.nr: 427

GTIN: 07312080004278

Hållbarhet är vår tradition. Familjebakat i 6 generationer i vårt fossilfria bageri sedan 2013. Vatten från egen källa och svenskodlad råg. Inga tillsatser. Vi följer vår klimatpåverkan från Fält till Butik. Klimatpåverkan 0,65 CO2e/kg Perfekt knäckebröd till Buffé, lunch eller i brödkorgen på finre...

Om Säljpartner Häll & Co AB

Säljpartner Häll & Co är ett säljbolag med fokus på Restaurang och Storköksmarknaden. Vi som arbetar på Säljpartner har lång och väldokumenterad erfarenhet från branschen. Vi vet vilka kvalitetskrav som gästerna ställer och vi vet vad som krävs för att en produkt ska nå framgång på marknaden. Vår rikstäckande säljkår gör mer än 6000 säljbesök varje år. Vi är den säljande länken som hjälper våra kunder och uppdragsgivare att nå framgång.

Kontakt

Säljpartner Häll & Co AB
Isafjordsgatan 5
164 40 Stockholm
Tel: 08-672 07 50