Majsbiff, vår veganska nyhet är ett bra alternativ till både frukost och lunch!

Vår nya Majsbiff är en färggrann och läcker vegetarisk biff med knaprig yta. Över 50% majs gör biffen otroligt saftig och smakrik. Passar utmärkt till sallader och lunchportioner. Man kan även använda majsbiffen som tillbehör till fisk- och kötträtter. GLUTENFRI. MJÖLKFRI. LAKTOSFRI. INNEHÅLLER INTE ÄGG. VEGAN.

Läs hela artikeln
Hållbarhet Delicato

Hållbarhet

Lagerblad Foods förbinder sig att stödja alla FN:s 17 mål för hållbar utveckling i sitt ansvarsarbete. Dessutom har vi identifierat fem mål som vi har de största möjligheterna att påverka med vår verksamhet: -Vi väljer råvaror som producerats på ett hållbart sätt -Vi gör människors matvanor hållbarare genom vårt utbud -Vi erbjuder högklassiga arbetsplatser och garanterar en jämlik, jämställd och trygg arbetsmiljö -Vi arbetar för att minska matsvinnet och sköter om råvarornas hållbara ursprung och spårbarhet -Vi förbättrar energieffektiviteten i produktionen -Vi kompletterar vårt sortiment med alternativ som är bättre för klimatet -Vi använder hållbart fiskade och odlade livskraftiga fiskarter Visa mer

Kvalitet Delicato

Kvalitet

Vår produktionsanläggning, vårt kök, är modernt och har många intelligenta tekniska lösningar, vilket medverkar till en mycket hög prudktsäkerhet. Vi har blivit beviljade FSSC22000 livsmedels sertifikatet.

Socialt ansvar Delicato

Socialt ansvar

Personalens välbefinnande och engagemang är av största vikt för företagets verksamhet.

Kontaktpersoner

Kontaktperson
0734479815
Skicka e-post

Om Lagerblad Foods AB

Lagerblad Foods har lagat mat med respekt för traditionella recept i över 20 års tid. All vår mat är gjord på högkvalitativa råvaror, lagad efter traditionella recept med samma mängd kärlek och omtanke som i farmors kök. Vi hackar löken och maler färsen själva. Maten tillagas i gjutjärnspannor och på teflonlinjer och fryses ned direkt efter tillagning för att undvika andvändning av onödiga tillsatsämnen. Genuin hälsosam mat och riktiga smaker är vad vi tror på och det kallar vi på Lagerblad Foods för husmanskost på riktigt!

Kontakt

Lagerblad Foods AB
Byängsgränd 14
120 40 Årsta

http://www.lagerbladfoods.se