God Jul önskar Dabas

Vi vill passa på att tacka såväl gamla som nya kunder, för ett fantastiskt år, och ett gott samarbete.

2021 var ytterligare ett rekordår för vår produkt- och artikeldatabas. Vi ser att antalet företag som publicerar produktdata med vår plattform aldrig tidigare har varit större, antalet artiklar likaså.

Efterfrågan på kvalitativ produktdata i attraktiva digitala tjänster har aldrig varit större, och Dabas som plattform är väl positionerad för denna utvecklingen.

Ifjol vid den här tiden lanserade vi nya Dabas med många spännande nyheter som förbättrad sökfunktion, en moderniserad design och nya produktblad som både är mer visuella, har större produktbilder, tydligare ursprungsinformation, och versionshistorik på UHM-kriterier. Allt detta har tagits emot väl under året och uppskattats mycket av våra användargrupper.

Till 2022 har vi många spännande nyheter som kommer i plattformen, som vi ser fram emot att kunna dela med oss av till er.

Under jul och nyårshelgerna har vi begränsad bemanning hos Dabas kundservice, fram till 7 januari. Har du frågor eller supportärenden under jul och nyår finns vår kundservicewebb med guider, frågor och svar på de vanligaste frågorna. Vi finns även tillgängliga på info@delfi.se men ber er ha överseende med lite längre svarstider.

God Jul och Gott Nytt År önskar Dabas-teamet