Svensk Rapsgris från Scan

Grisen som äter raps

Våra svenska rapsgrisar föds upp på åtta noga utvalda gårdar där solgul raps och övriga foderväxter skördas på fälten intill. Rapsoljan, laddad med omega 3 och andra nyttigheter, tillsätts sedan i grisarnas foder. Det här gör köttet saftigt, mört och smakrikt och tack vare fodrets sammansättning bjuder det på en fantastisk fyllig, lite nötig smak. Grisen mår bra, och du mår bra.

Rapsgris®, som är helt unik för Sverige, har även en tydlig marmorering som gör köttet lättlagat då fettet gör att det behåller sin saftighet.

KARRE BFR RAPSGRIS SE

KARRE BFR RAPSGRIS SE

Scan

KARRE BFR RAPSGRIS SE

Art.nr: 407401

GTIN: 02320740100005

Tillsammans med utvalda svenska bönder har vi tillsatt svensk rapsolja i grisarnas foder. Rapsolja är en helt naturlig kost som gör att köttet får en bättre fettsammansättning som medför att det blir saftigare, mörare och smakrikare! Tack vare den relativt höga fetthalten behåller karrén sin saftigh...

KARRE BFR RAPSGRIS SE

KARRE BFR RAPSGRIS SE

Scan

KARRE BFR RAPSGRIS SE

Art.nr: 507401

GTIN: 02320740200002

Karré passar utmärkt på grillen, i stekpannan eller som klassisk stek. Tack vare den relativt höga fetthalten behåller köttet sin saftighet även om det utsätts för höga temperaturer. Tillsammans med utvalda svenska bönder har vi tillsatt svensk rapsolja i grisarnas foder. Rapsolja är en helt naturli...

Fläskfile av Svensk Rapsgris SE

Fläskfile av Svensk Rapsgris SE

Scan

Fläskfile av Svensk Rapsgris SE

Art.nr: 407491

GTIN: 02320749100006

Tillsammans med utvalda svenska bönder har vi tillsatt svensk rapsolja i grisarnas foder. Rapsolja är en helt naturlig kost som gör att köttet får en bättre fettsammansättning som medför att det blir saftigare, mörare och smakrikare! Fläskfilé är den absolut möraste delen av grisen och är väldigt lä...

SIDA MED SVÅL RAPSGRIS SE

SIDA MED SVÅL RAPSGRIS SE

Scan

SIDA MED SVÅL RAPSGRIS  SE

Art.nr: 407451

GTIN: 02320745100000

Tillsammans med utvalda svenska bönder har vi tillsatt svensk rapsolja i grisarnas foder. Rapsolja är en helt naturlig kost som gör att köttet får en bättre fettsammansättning som medför att det blir saftigare, mörare och smakrikare! Scan - Alltid svenskt kött från svenska gårdar.

KOKT JULSKINKA AV RAPSGRIS SE

KOKT JULSKINKA AV RAPSGRIS SE

Scan

KOKT JULSKINKA AV RAPSGRIS SE

Art.nr: 682893

GTIN: 02320289500007

Julskinkan är traditionellt sockersaltad och varsamt kokt utan nät för att enkelt griljeras och skivas upp. Då skinkan är av Svensk Rapsgris® får vi en naturligt mörare och smakrikare julskinka. Kokt. Helmuskel. Utan nät. Av totala vikten är ca. 20% buljong.

Om HKScan Sweden AB

HKScan är den ledande experten på kött i Norden. Vi säljer, marknadsför och producerar ansvarsfullt producerade, högkvalitativa gris-, nöt-, fjäderfä- och lammprodukter, förädlade köttprodukter samt färdigmat under starka varumärken.Våra kunder finns i sektorerna detaljhandel, livsmedelstjänster, industri och export och våra hemmamarknader utgörs av Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. Vi exporterar till närmare 50 länder. HKScans nettoomsättning uppgår till 2,1 miljarder euro och koncernen har cirka 7 700 anställda, vilket gör HKScan till ett av Europas ledande köttföretag.

Kontakt

HKScan Sweden AB
Box 30233