Rapsgris med unik gårdsmärking!

Våra svenska rapsgrisar föds upp på 9 noga utvalda gårdar där rapsen och övriga foderväxter skördas på fälten intill. Den solgula rapsens frön är fulla med nyttigheter, exempelvis omega 3, som gör köttet extra saftigt, mört och smakrikt. Att få veta var ifrån råvarorna som maträtten är tillagad på är något vi vet att gästerna uppskattar.

Vår Rapsgris® är helt naturlig. Tillsammans med utvalda svenska bönder har vi tillsatt svensk rapsolja i grisarnas foder. Rapsolja är en helt naturlig kost som gör att köttet får en bättre fettsammansättning som medför att det blir saftigare, mörare och smakrikare.

Grisen mår bra, och du mår bra.

Fläsklägg benfri Rapsgris SE

LÄGG BF US RAPSGRI

Scan

Fläsklägg benfri Rapsgris SE

Art.nr: 407501

GTIN: 02320750200009

Fläsklägg, benfri av Rapsgris passar perfekt för långkok eller långbak för att sedan värmas vid servering. Tillsammans med utvalda svenska bönder har vi tillsatt svensk rapsolja i grisarnas foder. Rapsolja är en helt naturlig kost som gör att köttet får en bättre fettsammansättning som medför att de...

KARRE BFR RAPSGRIS SE

KARRE BFR RAPSGRIS

Scan

KARRE BFR RAPSGRIS SE

Art.nr: 507401

GTIN: 02320740200002

Karré passar utmärkt på grillen, i stekpannan eller som klassisk stek. Tack vare den relativt höga fetthalten behåller köttet sin saftighet även om det utsätts för höga temperaturer. Tillsammans med utvalda svenska bönder har vi tillsatt svensk rapsolja i grisarnas foder. Rapsolja är en helt naturli...

Julskinka skivad Rapsgris

Rapsjulskinka skiv

Scan

Julskinka skivad Rapsgris

Art.nr: 684094

GTIN: 02320409300005

Julskinkan är traditionellt sockersaltad och varsamt kokt och skivad. Då skinkan är av Svensk Rapsgris® får vi en naturligt mörare och smakrikare julskinka. Kokt. Helmuskel,. Vikt per skiva ca 30g. Antal skivor per förpackning ca 60st.

KOKT JULSKINKA AV RAPSGRIS SE

KOKT JULSKINKA

Scan

KOKT JULSKINKA AV RAPSGRIS SE

Art.nr: 682893

GTIN: 02320289500007

Julskinkan är traditionellt sockersaltad och varsamt kokt utan nät för att enkelt griljeras och skivas upp. Då skinkan är av Svensk Rapsgris® får vi en naturligt mörare och smakrikare julskinka. Sous vide. Helmuskel. Utan nät. Av totala vikten är ca. 20% buljong.

Om HKScan Sweden AB

HKScan är den ledande experten på kött i Norden. Vi säljer, marknadsför och producerar ansvarsfullt producerade, högkvalitativa gris-, nöt-, fjäderfä- och lammprodukter, förädlade köttprodukter samt färdigmat under starka varumärken.Våra kunder finns i sektorerna detaljhandel, livsmedelstjänster, industri och export och våra hemmamarknader utgörs av Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. Vi exporterar till närmare 50 länder. HKScans nettoomsättning uppgår till 2,1 miljarder euro och koncernen har cirka 7 700 anställda, vilket gör HKScan till ett av Europas ledande köttföretag.

Kontakt

HKScan Sweden AB
Box 30233
104 25 Stockholm
Tel: 0771-510 510