Årets lansering - Scans potatisgratäng!

Scans goda, lättlagade och krämiga potatisgratäng från svenska gårdar är här!

Lagom till att vi går in i vårens festliga måltider som påsk och skolavslutningar lanserar Scan en god och lättlagad potatisgratäng, som passar perfekt att servera till såväl en fin köttbit, fisk och kycklingrätter som vegetariska alternativ. 

Scans potatisgratäng är skapad med omsorgsfullt utvalda svenska råvaror för att ytterligare förstärka smakupplevelsen vid varje tugga. 

Scans potatisgratäng är Från Sverige-märkt

Scans potatisgratäng är smaksatt med riven ost, salt, vitpeppar och vitlök och är tillverkad på svenska råvaror. Det innebär att den tillverkas i Sverige, och är gjord på svensk potatis och svenska mejeriprodukter. Då den är milt smaksatt är det lätt att variera smak och karaktär på gratängen genom att addera egna kryddor eller ingredienser.

Potatisgratäng

Potatisgratäng

Scan

Potatisgratäng

Art.nr: 734132

GTIN: 07300204132006

Om HKScan Sweden AB

HKScan är den ledande experten på kött i Norden. Vi säljer, marknadsför och producerar ansvarsfullt producerade, högkvalitativa gris-, nöt-, fjäderfä- och lammprodukter, förädlade köttprodukter samt färdigmat under starka varumärken.Våra kunder finns i sektorerna detaljhandel, livsmedelstjänster, industri och export och våra hemmamarknader utgörs av Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. Vi exporterar till närmare 50 länder. HKScans nettoomsättning uppgår till 2,1 miljarder euro och koncernen har cirka 7 700 anställda, vilket gör HKScan till ett av Europas ledande köttföretag.

Kontakt

HKScan Sweden AB
Box 30233
104 25 Stockholm
Tel: 0771-510 510