Stillahavskummel

Sprödbakad eller tärnad

Smaken av stillahavskummel jämförs ofta med torsk eller kolja, eftersom de tillhör samma fiskfamilj.

​Kummel är en härlig matfisk. Efter tillagning syns köttet tydligt i fina, stora flingor.

Stillahavskummel är MSC-certifierad och kommer från hållbara och miljövänliga fisken - och fångas som alltid utan bomtrål.

Stillahavskummel finns i en krispigt bakad version och i naturliga tärningar.

Den panerade Stillahavskummeln på 120 g har en krispig och knaprig yta som bevarar köttets saft och smak. Den härliga och krispiga smaken från den fina paneringen kompletterar köttets naturliga och milda smak mycket väl (54% fisk). Perfekt för många typer av serveringar; buffé, portionsrätter eller take-away.

Kummeln är förstekt; tillagas direkt från frysen; i ugn (20 min. vid 200C). Snabb och enkel hantering.

De 7 g stora kuberna av Stillahavskummel har ett brett användningsområde i köket. Använd dem i olika soppor och gratänger. Lätt att dosera utan svinn. Färdiga att använda direkt från frysen.

Stillahavs Kummeltärningar MSC

Stillahavs Kummeltärningar MSC

ROYAL GREENLAND

Stillahavs Kummeltärningar MSC

Art.nr: 135074008

GTIN: 05740301210764

Stillahavs kummeltärningar, MSC, 7g, (Merluccius productus)​ Fångad med trålare i nordöstra Stilla havet (FAO 67).​ Produkten är All natural och Nyckelhålsmärkt. De fina, enhetliga tärningarna (rektangulära) är skurna av filéblock och styckfrysta. Fin och bra råvara med ursprung i USA. ​ Stillahavsk...

Stillahavskummel sprödbakad

Stillahavskummel sprödbakad

ROYAL GREENLAND

Stillahavskummel sprödbakad

Art.nr: 154054121

GTIN: 05740301203742

​Sprödbakad Stillahavskummel (Merluccius productus), 120 g styck (54% fisk), MSC-certifierad fisk. Fångad med trålare i nordöstra Stilla havet (FAO 67). De fina, enhetliga bitarna är skurna av filéblock (trapetsform) och styckfrysta. Fin och bra råvara med ursprung i USA. Kummel är en fantastisk ma...

Om Royal Greenland Sweden AB

Royal Greenland är ett vertikalt integrerat företag med en mängd kompetenser, kulturer, kunnande och samlad erfarenhet till sitt förfogande. Royal Greenland erbjuder vildfångade fisk- och skaldjursprodukter från Nordatlanten och Norra ishavet till konsumenter runt om i världen.

Kontakt

Royal Greenland Sweden AB
Hyllie Stationstorg 31
215 32 Malmö
Tel: 040-23 78 80