Röd stenbitsrom i spritspåse

Röd stenbitsrom i spritspåse

Spritspåsen gör det extra enkelt att dosera romen när du ska dekorera dina smörgåstårtor, räkmackor eller dina ägghalvor! Stenbitsrom passar utmärkt för att skänka lite elegans åt en rätt; som huvudingrediens i aptitretare eller hors d'oeuvres, som garnering för att skapa en färgklick

Royal Greenlands stenbitsrom ger en intensiv explosion av härliga, fräscha och salta smaker från de nordliga haven. De små pärlorna spricker i munnen och frigör den intensiva umamismaken.

Stenbitsrom har en naturligt hög halt av hälsosamma omega-3-fettsyror, jod och kalium.   

Med ett högt rominnehåll och med en salthalt på bara 2,5 % är Royal Greenlands saltsnåla rom inte bara god utan också hälsosam. Stenbitsrommen är pastöriserad för att garantera fullständig livsmedelssäkerhet och kan lätt återförslutas med Royal Greenlands klämmor som medföljer.

  • MSC-certifierad
  • Märkt med gröna nyckelhålet
  • Hög halt av hälsosamma omega-3-fettsyror, jod och kalium. 
  • Högt rominnehåll
  • 100 % naturliga färger, INGA e-nummer
  • Enkelt att dosera 
  • Enkelt att försluta

Vår röda färg är tillverkad av vatten och koncentrat från rödbetor och blommor från växten safflor. Safflor är en ettårig växt som tillhör safflorsläktet med gula, orange eller rödaktiga blommor, som är ätliga. Safflor är en populär snittblomma, men den används också för att färga tyg och mat.

Rödbeta och den rödgula tisteln ger romen färg men ingen smak

Kontaktpersoner

Eva Öhrn

Account Manager
+46 702 383 334
Skicka e-post

Georgios Kiriakou

Key Account Manager
+46 705 751 620
Skicka e-post

Michael Andersson

Account Manager
+46 735 069 276
Skicka e-post

Camilla Kadziolka

Anbudsansvarig
+46 733 292921
Skicka e-post

Roger Hakansson

Sales Manager
+46 702 608 404
Skicka e-post

Om Royal Greenland Sweden AB

Royal Greenland är ett vertikalt integrerat företag med en mängd kompetenser, kulturer, kunnande och samlad erfarenhet till sitt förfogande. Royal Greenland erbjuder vildfångade fisk- och skaldjursprodukter från Nordatlanten och Norra ishavet till konsumenter runt om i världen.

Kontakt

Royal Greenland Sweden AB
Hyllie Stationstorg 31