ÖSTERSJÖ fiskfiléer: Bekväm foodservice utan kompromisser

ÖSTERSJÖ fiskfiléer: Bekväm foodservice utan kompromisser

På Royal Greenland har vi utökat vårt sortiment av panerad fisk med ÖSTERSJÖ fiskfiléer. En nyhet som är lite utöver det vanliga – både när det gäller smak, kvalitet och bekvämlighet.

Panerad fisk är inte bara panerad fisk, och det är vår nyhet ÖSTERSJÖ fiskfiléer ett bra exempel på. Produkten är särskilt framtagen för professionella inom foodservice och förenar smak, kvalitet och bekvämlighet i en högre enhet.

ÖSTERSJÖ fiskfiléer görs av flundra som fångas i Östersjön. Fisken fångas i säsong från höst till januari, då kvaliteten är som bäst och fisken har en frisk, fyllig och rund smak med saftig konsistens.

Det som verkligen skiljer ÖSTERSJÖ fiskfiléer från andra sorters panerad fisk är själva paneringen. Förutom att filéerna har en fiskandel på hela 70 % och endast 30 % panering är de klassiskt panerade med ägg och grovt veteströbröd. Det grova veteströbrödet gör filéerna extra spröda – en sprödhet som håller och gör dem extra lämpliga för bland annat take-away, danska stjärnskott, fish’n chips och liknande. Produkten är därmed ett perfekt alternativ till hemlagad panering och en enkel och bekväm lösning som inte kompromissar med vare sig smak eller kvalitet.

Fisken fångas i säsong och är, precis som alla våra andra flundror, inte fångade med bomtrål. Bomtrål är en fångstmetod som det pratas mycket om numera eftersom den bland annat misstänks skada havsbotten.

Östersjöfiskfiléer finns i tre storlekar: 45–70 g, 70–100 g och 100–130 g.

Kontakta Royal Greenland om du vill ha mer information.

Kontaktpersoner

Eva Öhrn

Account Manager
+46 702 383 334
Skicka e-post

Georgios Kiriakou

Key Account Manager
+46 705 751 620
Skicka e-post

Michael Andersson

Account Manager
+46 735 069 276
Skicka e-post

Camilla Kadziolka

Anbudsansvarig
+46 733 292921
Skicka e-post

Roger Hakansson

Sales Manager
+46 702 608 404
Skicka e-post

Om Royal Greenland Sweden AB

Royal Greenland är ett vertikalt integrerat företag med en mängd kompetenser, kulturer, kunnande och samlad erfarenhet till sitt förfogande. Royal Greenland erbjuder vildfångade fisk- och skaldjursprodukter från Nordatlanten och Norra ishavet till konsumenter runt om i världen.

Kontakt

Royal Greenland Sweden AB
Hyllie Stationstorg 31
215 32 Malmö
Tel: 040-23 78 80