NYHET: Två nya varianter av dansk rödspätta med fyllning

NYHET: Två nya varianter av dansk rödspätta med fyllning

På Royal Greenland lanserar vi nu två spröda och hållbara nyheter i vårt sortiment av panerad fisk. Våra två nya varianter av dansk rödspätta med fyllning har en saftig och fyllig smak och en frasig panering – en sprödhet som håller. Samtidigt har de en storlek som gör dem särskilt lämpliga för portionering.

Vår danska rödspätta med fyllning finns nu i två nya spännande varianter – den ena med fyllning av tomat och mozzarella smaksatt med lök, basilika och oregano, och den andra med fyllning av färskost och röd paprika smaksatt med citron. Produkterna har utvecklats i samarbete med kockar från matsals- och hotell-/konferenskök. Rödspättorna kommer från hållbart, MSC-certifierat fiske och är, precis som alla våra andra rödspättor, inte fångade med bomtrål.

Dansk rödspätta med fyllning har en saftig och fyllig smak och en frasig panering – en sprödhet som håller. Storleken på 70 g gör fisken enkel att portionera och kalkylera samt minimerar matspill.

Dansk rödspätta med fyllning är en enkel och flexibel lösning i köket. Filéerna tillagas på 12–15 minuter i ugnen direkt från frysen, vilket gör dem perfekta att ha i frysen till dagar då det plötsligt behövs extra rätter eller om något oförutsägbart sker.

Förutom de två nyheterna hittar du även två andra varianter av fylld rödspätta i vårt sortiment, nämligen rödspättafilé fylld med räkor/broccoli och rödspättafilé fylld med räkor/dill.

Kontakta Royal Greenland om du vill ha mer information.

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Camilla Kadziolka

Anbudsansvarig
+46 040-237880
Skicka e-post
Kontaktperson

Patrik Eklund

Regional Account Manager, Foodservice
+46 70 370 1140
Skicka e-post
Kontaktperson

Roger Hakansson

Sales Manager - Foodservice
+46 702 608 404
Skicka e-post
Kontaktperson

Annika Svansten

Key Account Manager - Foodservice
+46 763 152 174
Skicka e-post

Om Royal Greenland Sweden AB

Royal Greenland är ett vertikalt integrerat företag med en mängd kompetenser, kulturer, kunnande och samlad erfarenhet till sitt förfogande. Royal Greenland erbjuder vildfångade fisk- och skaldjursprodukter från Nordatlanten och Norra ishavet till konsumenter runt om i världen.

Kontakt

Royal Greenland Sweden AB
Hyllie Stationstorg 31
215 32 Malmö

https://www.royalgreenland.com/se/foodservice/
customerservicesweden@royalgreenland.com