Nyhet: SNACK'it: Nytt snackskoncept från Royal Greenland

SNACK'it är ett helt nytt snackskoncept från Royal Greenland som består av delikata små smördegssnacks med fyllning, sprödpanerade kallvattensräkor och saftiga små Pretzel Cod Bites. Gemensamt för dem är att de har många användningsmöjligheter och att tillagningstiden är kort – tillaga dem direkt från frysen.

Våra delikata små smördegssnacks finns i två varianter: En med krämig hummersås, 20 g styck (levereras i kartonger om 3,2 kg) och en med rökt lax, 30 g per bit (levereras i kartonger om 3,4 kg).

Våra små smördegssnacks med krämig hummersås är gjord på bland annat chilenska hummerstjärtar, konjak, smör, färskost och vitlök. De chilenska humrarna kommer från hållbart fiske (MSC-certifierat).

Denna variant har bland annat fyllning av rökt lax bästa kvalitet (god och saftig Salmo salar) samt gräddost, gräslök och dijonsenap. Smakrik och krämig fyllning inbakad i spröd smördeg.

Lyxiga munsbitar med ett aptitretande och inbjudande utseende. Båda varianterna har en mild och perfekt balanserad smakprofil som tilltalar de flesta. Smördegssnacksen är perfekta att använda som aptitretare i samband med mottagningar, fester eller evenemang.

Tillagas i ugn direkt från frysen (10–12 minuter i 200 °C varmluft). Förpackade styckfrysta i mindre kartong för maximal flexibilitet.

Sprödpanerade räkor är stora och saftiga nordhavsräkor (Pandalus borealis) – i en lätt och spröd panering, lätt kryddad med bland annat paprika.

Nordhavsräkor i panering är lite annorlunda än vad man normalt är van vid, men nordhavsräkans höga kvalitet och läckra smak med en lätt sötma är densamma (60 % räkor). De har många användningsområden, exempelvis som delikat fingerfood eller i en snackskorg. Kan även användas som aptitretare, salladstopping eller som en måltid med exempelvis pommes frites och sallad. Räkorna passar även utmärkt för portionsservering på buffé.

De panerade räkorna är förstekta och tillagas snabbt och enkelt direkt från frysen – antingen i ugn (5 min. i 200 °C varmluft) eller fritös (1–2 minuter i 180 °C). De är märkta med Clean Label, vilket innebär att de inte innehåller någon typ av konstgjorda tillsatser. Räkorna kommer från hållbart fiske (MSC-certifierat).

Sprödpanerade räkor är förpackade 3 x 1 kg per låda.

Pretzel Cod Bites består av saftiga bitar av atlanttorsk (Gadus morhua) panerad i en spröd och smakrik pretzelpanering. Den speciella salta brödkringlan ”pretzel” är känd i många länder – men framför allt i tysktalande områden.

Våra små Pretzel Bites på ca 20 g innehåller 55 % fisk. Pretzelpaneringen ger dem dess karakteristiska utseende och de kan användas på många sätt: som delikat fingermat, snacks, aptitretare eller pinnmat. Kan även serveras på buffé som portionsservering med tillbehör. Den utsökta storleken, den frasiga paneringen och saftiga, milda fisken gör Pretzel Cod Bites populär hos både barn och vuxna. Torsken kommer från hållbart, MSC-certifierat fiske

Tillagas snabbt och enkelt i ugn direkt från frysen (12–15 minuter i 200 °C varmluft).

Pretzel Cod Bites är förpackade 3 x 1 kg per låda.

Hitta mer information här: https://innovisio.ipapercms.dk/RoyalGreenland/SE/FoodService/snackit/

Sprödpanerade räkor MSC

ROYAL GREENLAND

Sprödpanerade räkor MSC

Art.nr: 105767001

GTIN: 05740301202103

Sprödpanerade räkor MSC (Pandalus Borealis) fångade i nordöstra Atlanten (FAO 21). Produkten innehåller 60% räkor av storleken L och XL. Räkorna kan vara dubbel eller enkelfrysta. Produkten är Clean Label märkt, vilket innebär att den enbart innehåller naturliga ingredienser. Denna produkt k...

Smördegs Snack med rökt lax 30g

ROYAL GREENLAND

Smördegs Snack med rökt lax 30g

Art.nr: 164141030

GTIN: 05740301201878

Smördags Snack med rökt lax (Salmo Salar) (A-grade) och bl a färskost, gräslök och Dijonsenap. Fångstområde: fisken är odlad i Norge. Fiskinnehåll 11%

Pretzel Torskbitar MSC 20g

ROYAL GREENLAND

Pretzel Torskbitar MSC 20g

Art.nr: 156058020

GTIN: 05740301202097

Pretzel Torskbitar (Gadus Morhua), sprödpanering, förstekt, MSC, 20g, 55% fiskinnehåll. Fångstområde (FAO27 subarea I, II, V ). Portioner skurna från A-grade, B&P block. Denna produkt kommer från ett fiske som har blivit oberoende certifierat enligt MSC:s miljökrav för ett välskött och uthålligt f...

Om Royal Greenland Sweden AB

Royal Greenland är ett vertikalt integrerat företag med en mängd kompetenser, kulturer, kunnande och samlad erfarenhet till sitt förfogande. Royal Greenland erbjuder vildfångade fisk- och skaldjursprodukter från Nordatlanten och Norra ishavet till konsumenter runt om i världen.

Kontakt

Royal Greenland Sweden AB
Hyllie Stationstorg 31
215 32 Malmö

https://www.royalgreenland.com/se/foodservice/
customerservicesweden@royalgreenland.com