MINI FISKFILÉER

MINI FISKFILÉER

Royal Greenlands panerade mini fiskfiléer (gulskädda) har en läcker, spröd panering och en storlek som gör dem perfekta till buffé och på smörrebröd.

Våra panerade mini fiskfiléer är gjorda på gulskädda, en plattfisk med en fantastisk smak och fin och saftig konsistens. Gulskäddan påminner mycket om rödspättan och är därför perfekt att använda som ett alternativ till denna.

Som produktnamnet antyder är mini fiskfiléerna små i storleken och väger endast 40–70 g. Deras behändiga storlek gör dem perfekta både för servering på buffé och på smörrebröd.

Mini fiskfiléerna har en spröd panering och är förstekta vilket gör att de är lätta att använda och snabbt kan tillagas i ugnen direkt från frysen. De är även bra när det gäller att undvika matspill eftersom du enkelt kan ta fram exakt det antal du behöver ur frysen. 

Gulskäddan, som har använts i mini fiskefiléerna, fångar vi utanför Kanadas kust. Här är fisket MSC-certifierat som hållbart och miljövänligt. Mini fiskfiléerna är även nyckelhålsmärkta och har Royal Greenlands eget Clean Label-märket vilket betyder att mini fiskfiléerna är tillverkade av vanliga ingredienser utan konstgjorda tillsatser.

Royal Greenlands mini fiskefiléer är packade i kartonger à 2 x 2 500 g och har en fiskandel på 54 %.

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Camilla Kadziolka

Anbudsansvarig
+46 040-237880
Skicka e-post
Kontaktperson

Patrik Eklund

Regional Account Manager, Foodservice
+46 70 370 1140
Skicka e-post
Kontaktperson

Roger Hakansson

Sales Manager - Foodservice
+46 702 608 404
Skicka e-post
Kontaktperson

Annika Svansten

Key Account Manager - Foodservice
+46 763 152 174
Skicka e-post

Om Royal Greenland Sweden AB

Royal Greenland är ett vertikalt integrerat företag med en mängd kompetenser, kulturer, kunnande och samlad erfarenhet till sitt förfogande. Royal Greenland erbjuder vildfångade fisk- och skaldjursprodukter från Nordatlanten och Norra ishavet till konsumenter runt om i världen.

Kontakt

Royal Greenland Sweden AB
Hyllie Stationstorg 31
215 32 Malmö

https://www.royalgreenland.com/se/foodservice/
customerservicesweden@royalgreenland.com