Förstekt Sprödpanerad Torskpanett MSC

Förstekt Sprödpanerad Torskpanett MSC

Royal Greenlands Sprödpanerad Torskpanett av torskfärs, har en spröd umamipanering som är fri från artificiella färgämnen, smakämnen och konserveringsmedel. Hög proteinhalt och låg fetthalt gör torsken till en hälsosam och näringsrik måltid Förstekt och lämpad för snabb och enkel matlagning i ugn. Direkt från frys till ugn!

Vår sprödpanerad torskpanett är skuren från färsblock, singel fryst råvara, som har en fräsch och mild umamismak med en liten sötma.

Den spröda umamipaneringen är fri från laktos och ägg och är även märkt med Royal Greenlands märke Clean Label som betyder att de är tillverkade av naturliga ingredienser utan konstgjorda tillsatser.  

 

Tack vare att torsken växer i det iskalla och rena vattnet i Nord Atlanten får den ett mycket vitt kött och fullt utvecklad smak. Den höga proteinhalten och låga fetthalten gör torsken till en hälsosam och näringsrik måltid

 

Torsken kommer från ett hållbart och miljövänligt fiske och är därmed MSC-certifierad. Som med all fisk från Royal Greenland är torsken inte fångad med bomtrål, vilket är en fångstmetod som anses vara skadlig för havsbotten.

 

Med sin naturligt milda sötma, tillsammans med fler utsökta smaker gör sig torsken väl lämpad till snabb och enkel matlagning samtidigt som den behåller sin smak och saftighet.

Perfekt till ”street food” serveringar eller take-away lösningar.

 

Vår sprödpanerade torskpanett består av 65% fiskandel och 35% spröd umamipanering.

De tillagas enkelt och snabbt direkt från frysen in i ugnen.

 

Väger ca 50g och levereras i kartonger à 2 x 2 500g

 

Kontakta Royal Greenland om du vill ha mer information.

 

Få mer inspiration av våra recept på vår hemsida

https://www.royalgreenland.com/se/foodservice/recept/

Kontaktpersoner

Eva Öhrn

Account Manager
+46 702 383 334
Skicka e-post

Georgios Kiriakou

Key Account Manager
+46 705 751 620
Skicka e-post

Michael Andersson

Account Manager
+46 735 069 276
Skicka e-post

Camilla Kadziolka

Anbudsansvarig
+46 733 292921
Skicka e-post

Roger Hakansson

Sales Manager
+46 702 608 404
Skicka e-post

Om Royal Greenland Sweden AB

Royal Greenland är ett vertikalt integrerat företag med en mängd kompetenser, kulturer, kunnande och samlad erfarenhet till sitt förfogande. Royal Greenland erbjuder vildfångade fisk- och skaldjursprodukter från Nordatlanten och Norra ishavet till konsumenter runt om i världen.

Kontakt

Royal Greenland Sweden AB
Hyllie Stationstorg 31