Första stora produktionen med återvinningsbar folie

Första stora produktionen med återvinningsbar folie

På Royal Greenland är vi i full gång med övergången till återvinningsbar folie på våra produkter, och vi har just kört den första fullskaliga produktionen av våra populära räkor med skal, L, i 1 kg påse.

Hållbarhet står högt på dagordningen hos oss på Royal Greenland. Vårt hållbarhetsprogram består av fyra prioriteringar, som i sin tur bygger på fyra av FN:s globala mål. En av prioriteringarna har vi valt att kalla Ansvarsfullt avtryck. Fokuset för detta område är att utnyttja de fiskar och skaldjur vi fångar på bästa möjliga sätt, men också att fokusera på ansvarsfull konsumtion och cirkulär hantering av icke-förnybara resurser.

Till följd av detta har vi även påbörjat omställningen till återvinningsbar folie på våra produkter och vi har nu tagit ett viktigt första steg på vägen. Vi har nämligen precis kört den första fullskaliga produktionen med återanvändbar folie på våra räkor med skal, L, i 1 kg påse.

Denna produkt i återvinningsbar folie kommer inom kort att finnas i butik.

Läs mer om vårt hållbarhetsprogram här: https://www.royalgreenland.com/se/hallbarhet/

Läs även om vårt engagemang i Plastinitiativet 2022 här: https://www.royalgreenland.com/se/hallbarhet/hallbarhet-i-vardagen/royal-greenland-sweden-ab-arbetar-for-plastinitiativet-2022/

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Camilla Kadziolka

Anbudsansvarig
+46 040-237880
Skicka e-post
Kontaktperson

Patrik Eklund

Regional Account Manager, Foodservice
+46 70 370 1140
Skicka e-post
Kontaktperson

Roger Hakansson

Sales Manager - Foodservice
+46 702 608 404
Skicka e-post
Kontaktperson

Annika Svansten

Key Account Manager - Foodservice
+46 763 152 174
Skicka e-post

Om Royal Greenland Sweden AB

Royal Greenland är ett vertikalt integrerat företag med en mängd kompetenser, kulturer, kunnande och samlad erfarenhet till sitt förfogande. Royal Greenland erbjuder vildfångade fisk- och skaldjursprodukter från Nordatlanten och Norra ishavet till konsumenter runt om i världen.

Kontakt

Royal Greenland Sweden AB
Hyllie Stationstorg 31
215 32 Malmö

https://www.royalgreenland.com/se/foodservice/
customerservicesweden@royalgreenland.com