Midsona förvärvar varumärket Gainomax

Midsona förvärvar varumärket Gainomax

Gainomax är ett av Sveriges mest kända varumärken inom sportnutrition med produkter för träningsåterhämtning och funktionella mellanmål som mjölkbaserade sportdrycker och proteinbars.

Gainomax varumärke och sortiment kompletterar väl vår redan befintliga portfölj inom sportnutrition i Sverige och ger oss en fin plattform att växa ifrån även i övriga Norden”, sa Peter Åsberg, vd på Midsona.

Genom förvärvet tar Midsona över alla varumärkesrättigheter från och med den 1 september 2020. Gainomax säljs idag framför allt i Sverige och Finland, men rättigheterna omfattar samtliga marknader. Tillverkningen av mjölkbaserade sportdrycker kommer även fortsättningsvis att hanteras av Norrmejerier ek för.

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Ted Wendt

Nordic Head of Business Area Foodservice
040-660 20 40
Skicka e-post

Om Midsona Sverige AB

Midsona Foodservice arbetar för en hälsosammare värld genom att inspirera till kulinarisk och hållbar växtbaserad matlagning. Ingredienser från Midsona Foodservice ger dig en garanti om att den maträtt som serveras framför din gäst är i framkant för en sundare matkultur både för gästen men också för den värld vi lever i.

Kontakt

Midsona Sverige AB
Box 50577
202 15 Malmö
Tel: 040-660 20 40