Iskalla nyheter från Malmö isfabrik AB

Iskalla nyheter från Malmö isfabrik AB

Flera upptäcker möjligheterna med färdigpackade isbitar..

Malmö Isfabrik Lanserar 2 kg Påsar med Isbitar

Malmö Isfabrik är stolta över att meddela lanseringen av sin nya produktlinje: 2 kg påsar med frysta isbitar. Dessa isbitar är skapade med samma noggrannhet när det gäller kvalitet och renhet som våra kunder känner oss för.

Våra nya 2 kg påsar med isbitar är utformade för att möta behoven hos både privata hushåll och företag. Oavsett om det är för en sommarfest, catering, evenemang eller bara för daglig användning hemma, är våra isbitar den perfekta lösningen.

Vi förstår vikten av hållbarhet och kvalitet när det gäller isprodukter, och därför har vi dedikerat oss till att leverera de bästa isbitarna som våra kunder förtjänar. Våra isbitar är tillverkade av svenskt vatten och genomgår strikta kvalitetskontroller för att säkerställa att de uppfyller våra höga standarder.

Med våra nya 2 kg påsar kan våra kunder njuta av bekvämligheten att ha isbitar nära till hands utan besväret med att behöva göra dem själva. Våra förpackningar är lätta att förvara och ta med sig, vilket gör dem idealiska för alla tillfällen.

"Vi är glada att kunna erbjuda våra kunder ännu en praktisk och kvalitativ lösning för deras isbehov," säger direktören för Malmö Isfabrik. "Våra 2 kg påsar med isbitar är en bekväm och pålitlig lösning som säkerställer att våra kunder alltid har frysta isbitar när de behöver dem."

För ytterligare information om våra nya 2 kg påsar med isbitar, vänligen kontakta oss på +46(0)723 321 47 info@isfabrik.se.

*Nytta för dagligvarubutiker:*

Den nya produktlinjen med 2 kg påsar med färdipackade isbitar från Malmö Isfabrik kan vara till stor fördel för dagligvarubutiker. Genom att erbjuda denna bekväma lösning till sina kunder kan dagligvarubutiker differentiera sitt sortiment och locka till sig fler kunder. Kunder som handlar i dessa butiker kan enkelt lägga till isbitar till sin inköpslista, vilket ökar korgvärdet och ger ytterligare försäljning för butiken. Dessutom kan dagligvarubutiker marknadsföra den höga kvaliteten och renheten hos Malmö Isfabriks isbitar för att skapa förtroende hos sina kunder och stärka sitt varumärke som en pålitlig leverantör av kvalitetsprodukter.

Kontaktpersoner

Jacob Karlsen

ägare
Skicka e-post

Om Malmö isfabrik

Malmö Isfabrik AB är en ledande aktör inom tillverkning och distribution av högkvalitativ is i Skåne och dess omgivningar. Vårt företag är känt för att leverera isprodukter av högsta kvalitet till olika branscher och evenemang i regionen. Vi är dedikerade till att tillhandahålla våra kunder med pålitliga och skräddarsydda lösningar för deras isbehov. Oavsett om det gäller restauranger, barer, livsmedelsbutiker, eventarrangörer eller andra kunder, strävar vi alltid efter att leverera is av högsta standard för att säkerställa deras framgång. Vår moderna produktionsanläggning är utrustad med avancerad teknik och följer strikta kvalitetskontroller för att säkerställa att varje isbit uppfyller våra höga standarder. Vi är också stolta över vårt engagemang för hållbarhet och miljöansvar, vilket genomsyrar hela vår verksamhet från tillverkning till leverans. Med ett team av erfarna och dedikerade medarbetare strävar Malmö Isfabrik AB alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och etablera långsiktiga samarbeten baserade på förtroende och tillförlitlighet.

Kontakt

Malmö isfabrik
Spireagatan 4
213 62 Malmö