ARVID NORDQUIST BLIR PARTNER TILL STOCKHOLM OPEN 2022

ARVID NORDQUIST BLIR PARTNER TILL STOCKHOLM OPEN 2022

Arvid Nordquist inleder ett nytt samarbete med anrika tennisturneringen Stockholm Open. Det innebär att Arvid Nordquist blir exklusiv kaffepartner och vinleverantör under 2022 års turnering som går av stapeln den 15–23 oktober 2022 i den Kungl. Tennishallen i Stockholm.

Stockholm Open grundades 1969 på initiativ av forne världsspelaren Sven Davidsson. Idag spelas Stockholm Open under en vecka i oktober och engagerar ca 350 volontärer och över 30 000 besökare. Stockholm Open är världens äldsta ATP-inomhusturnering, och den enda på ATP-touren som spelas i en riktig tennishall. Namn såsom Björn Borg, John McEnroe, Roger Federer, Rafael Nadal och Boris Becker är några av de storheter som deltagit tidigare år.

-  Vi är otroligt stolta över att få inleda ett samarbete med Stockholm Open. Turneringen bjuder på tennis i världsklass och då förväntar sig även besökaren hög kvalitet på både mat och dryck och det känns väldigt roligt att vi på Arvid Nordquist har blivit utvalda att både få bidra med kaffe och vin på ett så pass historiskt och välrenommerat evenemang, säger Therese Carlsson, Trade Marketing Manager Arvid Nordquist

Arvid Nordquist har sedan två år tillbaka varit kaffeleverantör till Kungl. Lawn Tennis Klubben och kaffet serveras i tennishallens fina restaurangenhet. Som utvald kaffeleverantör till den Kung. Tennishallen väljer nu även Arvid Nordquist med stolthet att bli kaffepartner under Stockholm Open så både spelare, gäster och funktionärer kan njuta av en god kopp kaffe och tennis på internationell nivå.

-  Arvid Nordquist och Kungl. Tennishallen har ett fint samarbete som vi inledde för två år sedan och vår önskan var redan då att även bli kaffepartners till Stockholm Open, så det här känns extra roligt att nu både spelare, gäster och funktionärer kommer att kunna njuta av en god kopp kaffe under turnering, säger Ina Bråsäter, Nordic Channel Marketing Manager

Under 2022 års turnering kommer även Arvid Nordquist gå in som exklusiv vinleverantör. Champagne Bollinger kommer att bli turneringens officiella champagne och i samtliga restaurangenheter kommer man även att hitta vin från bland annat Roodeberg, Langlois Chateau och alkoholbefriade Oddbird.

-  Stockholm Open 2022 markerar en ny era för turneringen och eventet på många sätt. KLTK, Salk och Tennis Stockholm har hela ansvaret för turneringen, överskottet går till Stockholmstennisen och visionen med våra samarbeten är att det skall andas det framåtlutade företagsklimatet i vår underbara huvudstad. Här passar Arvid Nordquist helt perfekt med sitt ursprung och det samarbete som redan finns. Passform mellan varumärken och kvalitet är som ett glas bubblande Bollinger eller en nybryggd kopp Arvid Nordquist kaffe, helt perfekt, säger Daniel Björklund, kommersiell chef Stockholm Open. 

Stockholm Open går av stapeln den 15-23 oktober 2022 på Kungl. Tennishallen i Stockholm.

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Ina Bråsäter

Nordic Channel Marketing Manager
0739441698
Skicka e-post

Om Arvid Nordquist HAB

Arvid Nordquist HAB är en kaffeproducent och nordiskt sälj- och marknadsföringsbolag för egna och andras varumärken inom områdena kaffe & te, vin & öl, livsmedel och non food.

Kontakt

Arvid Nordquist HAB
Box 1285
171 25 Solna

http://www.arvidnordquist.se
info@arvidnordquist.se