Knorr Professional Intense Flavours

Nyhet bild

GER DIG FYLLIGA, SAMMANSATTA OCH DJUPA SMAKER - SNABBT OCH ENKELT

Knorr Professional Intense Flavours är vår nya produktserie som snabbt och enkelt boostar smakerna och tar din matlagning till nya höjder. Använd dem i alla olika skeden av din matlagning och oavsett om du vill skapa djupa komplexa smaker eller addera den sista men viktiga touchen. Dessutom: veganska, glutenfria och gjorda på naturliga råvaror. De olika varianterna som finns är Miso Umami, Roast Umami, Wild Mushroom Earth samt Deep Smoke.


SÅ HÄR ANVÄNDER DU KNORR PROFESSIONAL INTENSE FLAVOURS

Knorr Professional Intense Flavours är gjorda av noga utvalda, naturliga ingredienser. Smakerna är balanserade, utan att vara för salta, syrliga eller bittra. Samtidigt är de kraftiga nog att smaksätta både kalla och varma rätter.

Speciellt bra är Knorr Professional Intense Flavours i dressingar, kalla såser och marinader, där de på ett enkelt och snabbt vis gör det möjligt att skapa spännande djupa smaker.

Dessa smaksättare är också riktigt bra i rena grönsaksrätter, om du enkelt vill tillsätta extra smak för att framhäva huvudingrediensen och samtidigt ta dina rätter till nya höjder.

Våra flytande smaksättare går också bra att använda i varm matlagning. Här används de bäst som smakförhöjare i såser, purér, glacer och grytor i slutskedet av matlagningen, för att bibehålla så hög smak som möjligt.

Blanda Knorr Professional Intense Flavours med Knorr Koncentrerade fonder för att ge dina rätter med fonder, ytterligare en smakskjuts.

Knorr Professional Intense Flavours är lätta att dosera och ger omedelbar smak.

Vi har inte angivit någon doseringsanvisning på flaskan eftersom “hur mycket” beror på vad som tillbereds.

Publicerad av: Camilla Kindmo

Kontaktpersoner

  • Kontaktperson Camilla Kindmo Sales & Marketing Coordinator +46 729 945 100

Om Unilever Food Solutions Sverige

Vi kan storköks- och restaurangmarknaden. Vi har arbetat med mat sedan 1880-talet och drivit några av världens främsta varumärken: Knorr, Hellmann's, Lipton och många fler. Vi samarbetar med företag av alla storlekar, från fristående restauranger till hotellkedjor och kontrakterade kök i 74 länder. Så vi förstår den viktiga balansen mellan att imponera på gästen och att tjäna pengar. Mat är viktigt för oss. Det är därför du kan lita på att vi hjälper dig att göra dina mest krävande gäster nöjda.

Unilever Food Solutions Sverige

Kontakt

Unilever Food Solutions Sverige
Postboks 706
DK-2770 Kastrup

http://www.unileverfoodsolutions.se
info@unileverfoodsolutions.se