Life by Follis Winter Life Collection

I vinterkollektionen hittar du riktigt klassiska vinter- och julsmaker för julbordet.

Sortimentask med fyra olika smaker, 10 påsar/smak, totalt 40 påsar. Dessa sorter finns endast i Winter Collection-asken och går alltså inte att köpa som individuella smaker.

Följande smaker ingår:

Apelsinchoklad

Apelsin och choklad i den bästa kombinationen, som en kopp svart te. Mild chokladsmak som blandas med härlig, tydlig apelsinsmak till en kopp som känns både fyllig och fräsch.

Glühwein

En härlig koffeinfri blandning av mustiga kryddor, som ger en kopp ört-te med lite bett i. Kan avnjutas när som helst på dagen.

Mandelkrokant

Svart höglandste med en svag doft av rostade mandlar från jultorget men med desto tydligare smak av karamell med en skön eftersmak av mandel.

Saffran

Ett te som passar finsmakaren även när det inte är advent. Exklusiv saffransmak kombinerat med milt svart höglandste. 

Sortimentask Winter Life Collection

Life BY FOLLIS

Sortimentask Winter Life Collection

Art.nr: 8592

GTIN: 07350054815925

Sortimentask med certifierat te; Ekologiskt, Fairtrade. 4 smaker i en enkel och snygg presentation. 10 tepåsar per smak. Glühwein, Saffran, Apelsinchoklad, Mandelkrokant

Om Tekompaniet Swedetraders AB

VI ÄLSKAR TE! ...och det är svårt att gå tillbaka till vanligt te, när du har provat våra. Tekompaniet är familjeägt och jobbar enbart med te sedan över 23 år. Det gör vårt team unikt och väldigt kunniga i ett kaffeland som Sverige. Vi vill ge dig det bästa och godaste teet - både för smaklökar och samvete. Hållbart te av premiumkvalitet i påse och lösvikt är en självklarhet för oss och att det alltid är etiskt producerat. Vår affärsidé är att med exceptionell kunskap och unikt engagemang erbjuda innovativa premiumprodukter som är socialt, miljömässigt och ekonomiskt hållbara. Det har vi gjort nu sedan år 2000. Våra värdeord är Kunskap, Engagemang och Ärlighet. Välkommen till en värld av premium-te!

Kontakt

Tekompaniet Swedetraders AB
Box 1172
131 27 Nacka Strand

http://www.tekompaniet.se
info@tekompaniet.se