The best catch ever

Upptäck nästa generations växtbaserade produkter! Nej, det handlar inte om ännu en vegetarisk färs, det är mer innovativt än så. Glöm färser och bökiga tillvägagångssätt. De vegetariska snackisprodukterna ”fishless filet” och ”seven grain crispy tenders” från kanadensiska gardein lanseras nu på Foodservice. Och det fiffiga är att alla kan njuta av dem, såväl inbitna fisk- och kycklingätare som veganer. Med gardeins växtbaserade produkter är det enkelt att avstå kött för en måltid eller en månad, utan att skippa din favoritmat.

Under maj lanserar Tage Lindblom två unika växtbaserade produkter på Foodservice. Produkterna används som veganskt eller köttfritt alternativ i rätter där du annars skulle använt fisk eller kyckling.

Gemensamt för produkterna är att de är 100 % vegetariska/veganska, proteinrika och med perfekt konsistens, tack vare den unika produktionstekniken. Det är naturligtvis lättlagat (produkterna värms i ugn eller friteras), koshermärkt och innehåller självfallet icke genmodifierad soja.


Tage Lindblom har tillsammans med kunder och ett flertal restaurangkedjor provat sig igenom sortimentet med mycket positiv respons som resultat.


Golden Fishless Filets

Möra krispiga fishless filéer i en ljus gyllene tempurasmet. Den unika produktionstekniken ger produkten en fiskliknande textur och en fantastisk smak.

Dessa veganfiléer av sojaprotein Innehåller Omega 3, är kolesterolfria och proteinrika. Använd som veganskt alternativ till rätter där du annars skulle använt fisk.

Garanterat benfri, the best catch ever! Produkten är även kosher-märkt.

Artnr. Tage Lindblom: 11700

Förpackningsstorlek: 8 x 288 g


Seven Grain Crispy Tenders

Saftig Chick’n panerad med hälsosamma spannmål som havre, quinoa och hirs.

Den unika produktionstekniken ger produkten en kycklingliknande textur och en fantastisk smak.

Dessa små veganfiléer med soja- och veteprotein är kolesterolfria och proteinrika.

Använd som veganskt alternativ till rätter där annars skulle använt kyckling. Produkten är även kosher-märkt.

Artnr. Tage Lindblom 11701

Förpackningsstorlek 8 x 255 g


Om gardein

Företaget grundades för 25 år sedan av en kanadensisk kock och kulinarisk expert. Hans vision var att använda den kraft som finns i grönsaker för att skapa hälsosam fast food. Ur denna dröm utvecklade han gardein.gardein är för dig som söker en hälsosammare livsstil med läckra enkla måltidslösningar. Produkter från gardein låter dig njuta av all din favoritmat, på ett sätt som är snällt både för dig och miljön. Varje gardeinrecept är framtaget av en kock och är personligt skapad för att ge den bästa smaken kvaliteten och en textur som liknar kött, kyckling och fisk. Företagsnamnet är en kombination av orden garden och protein.

Publicerad av: Tage Lindblom

Kontaktpersoner

  • Kontaktperson Charlotta Sjöström Hållbarhets- & Kvalitetssäkringsansvarig 08-564 705 10
  • Kontaktperson Susanne Granström Marknadsansvarig 070 257 04 20

Om AB Tage Lindblom

Vi förser svensk storköksmarknad och livsmedelsindustri med ett brett sortiment av livsmedel i smarta förpackningar, speciellt anpassade för dig som arbetar professionellt med mat. Våra huvudområden är ekologiska produkter, kolonialvaror samt ost & mejeriprodukter. Våra produkter hittar du hos de flesta av landets restaurang- och storköksgrossister. Vi har arbetat med livsmedel i snart 100 år. Det gör vi med stort engagemang och passion eftersom vi på Tage Lindblom helt enkelt älskar det vi gör. Vi är mycket stolta över att våra produkter serveras på skolor, förskolor, äldreboenden, lunchrestauranger, pizzerior, hotell, caféer och restauranger runt om i Sverige varje dag. Vi är stolta över att representera flera av marknadens mest välkända varumärken. Det gör vi för att våra kunder ska kunna känna sig trygga med att de får den kvalitet de vill ha när de väljer en produkt från oss. Vi arbetar ständigt med att upprätthålla en hög och jämn kvalitet på hela vårt sortiment. Vi har en rikstäckande säljkår, så vi finns alltid nära dig. Tveka inte att ta kontakt med oss så berättar vi mer.

AB Tage Lindblom

Kontakt

AB Tage Lindblom
Ynglingavägen 1
177 57 Järfälla

http://www.tagelindblom.se
info@tagelindblom.se