Inga fler tårar med Hackad beredd lök och Lökpuré från Tage Lindblom

Inga fler tårar, inget skalande eller hackande! Med Hackad beredd lök eller Lökpuré från Tage Lindblom spar du tid och tårar. Du öppnar bara den smarta mjuka konservpåsen och använder den mängd lök du behöver. Oöppnad förvarar du påsen i skafferiet, och när du öppnat den förvarar du den kylt där den är hållbar i cirka en vecka. Lök, som är en naturlig produkt, kan variera i styrka och smak beroende på när under säsongen den skördas. Med Tage Lindbloms lökprodukter får du samma fina kvalitet och smak, året runt!

Oöppnad förvarar du påsen i skafferiet, och när du öppnat den förvarar du den kylt där den är hållbar i cirka en vecka. Lök, som är en naturlig produkt, kan variera i styrka och smak beroende på när under säsongen den skördas. Med Tage Lindbloms lökprodukter får du samma fina kvalitet och smak, året runt!


3 x smart

Svinnsmart - Du kan använda all lök i påsen, inga dåliga eller gamla lökar som behöver sorteras bort. Dessutom har produkten lång hållbarhet.

Förpackning – Den smarta konservpåsen viks bara ihop och läggs i soptunnan.

Tid och ekonomi – Du behöver inte lägga tid på att skala och hacka lök.


Om produkterna

För att ta fram ett kilo Hackad beredd lök eller Lökpuré krävs det hela tre kilo färsk lök. Då Tage Lindbloms lökprodukter har beretts kan du inte jämföra rakt av med färsk eller fryst lök eftersom produkterna har olika vatteninnehåll.

En normalstor gul lök (cirka 1,5 dl hackad ) motsvarar ca ½ dl hackad beredd lök. Så ska du ersätta färsk lök i ditt recept kan du använda detta som tumregel för att hitta rätt mängd.


Produkterna säljs i förpackningar om 3 kg och via de större restauranggrossisterna. De finns i både konventionellt och ekologiskt alternativ.

80450 Hackad Beredd Lök 6x6mm påse

80452 Hackad Beredd Lök Eko 6x6mm påse

80451 Lökpuré påse

80453 Lökpuré Eko påse


Ett arbete för bättre och smartare förpackningar

Tage Lindblom arbetar mycket med förpackningslösningar och försöker hela tiden förbättra sortimentet så att det ska passa dig som arbetar inom restaurang och storhushåll på bästa sätt. Det kan vara att lösa ett problem eller tillgodose ett behov genom produktutveckling. Att snabba upp tråkiga eller bökiga arbetsmoment i köket, förbättra ergonomi, minska svinn eller att underlätta återvinning av material.


Publicerad av: Susanne Granström

Kontaktpersoner

  • Kontaktperson Charlotta Sjöström Hållbarhets- & Kvalitetssäkringsansvarig 08-564 705 10
  • Kontaktperson Susanne Granström Marknadsansvarig 070 257 04 20

Om AB Tage Lindblom

Vi förser svensk storköksmarknad och livsmedelsindustri med ett brett sortiment av livsmedel i smarta förpackningar, speciellt anpassade för dig som arbetar professionellt med mat. Våra huvudområden är ekologiska produkter, kolonialvaror samt ost & mejeriprodukter. Våra produkter hittar du hos de flesta av landets restaurang- och storköksgrossister. Vi har arbetat med livsmedel i snart 100 år. Det gör vi med stort engagemang och passion eftersom vi på Tage Lindblom helt enkelt älskar det vi gör. Vi är mycket stolta över att våra produkter serveras på skolor, förskolor, äldreboenden, lunchrestauranger, pizzerior, hotell, caféer och restauranger runt om i Sverige varje dag. Vi är stolta över att representera flera av marknadens mest välkända varumärken. Det gör vi för att våra kunder ska kunna känna sig trygga med att de får den kvalitet de vill ha när de väljer en produkt från oss. Vi arbetar ständigt med att upprätthålla en hög och jämn kvalitet på hela vårt sortiment. Vi har en rikstäckande säljkår, så vi finns alltid nära dig. Tveka inte att ta kontakt med oss så berättar vi mer.

AB Tage Lindblom

Kontakt

AB Tage Lindblom
Ynglingavägen 1
177 57 Järfälla

http://www.tagelindblom.se
info@tagelindblom.se