Erbjud mer grönt utan att göra avkall på smak, färg och textur!

Nyhet bild

Spar tid i köket och erbjud mer grönt utan att göra avkall på kvalitet med Grillad Aubergine, Grillad Zucchini och Grillade grönsaker från kvalitetsvarumärket Bonduelle.

Tre fräscha nyheter med autentisk grillsmak, utan lag eller olja. Svinnsmarta produkter som passar utmärkt både som sidorätt och huvudrätt och har samma fina kvalitet som Bonduelles övriga grönsaker. Vattnar sig inte vid upptining, lätta att portionera och spar dessutom tid i köket! Frysvaror.


Användningsmöjligheterna med produkterna är många; Tapas, antipasti, moussaka (aubergine), ratatouille (zucchini), lasagne, salladsblandningar (grillade grönsaker) eller varför inte som topping på pizza? Grillade grönsaker fungerar självfallet fint även på frukostbuffén med småvarmt, och är ett enkelt sätt att öka andelen grönt på frukostbuffén till de gäster som önskar det.


GRILLAD AUBERGINE

Skivad i längdriktningen med karakteristisk grillsmak och grillat utseende.

Produkten innehåller ingen lag eller olja. Kan användas både varm och kall, snabb tillagning. Svinnsmart, lätt att portionera.

Fryst | 1kg | 7x1kg 


GRILLAD ZUCCHINI

Skivad i längdriktningen med karakteristisk grillsmak och grillat utseende. Produkten innehåller ingen lag eller olja. Kan användas både varm och kall, snabb tillagning. Svinnsmart, lätt att portionera.

Fryst | 1kg | 7x1kg 


GRILLADE GRÖNSAKER

Mix av strimlad zucchini, aubergine och röd paprika. Autentisk grillsmak. Produkten innehåller ingen lag, marinad eller olja. Kan användas både varm och kall, snabb tillagning. Svinnsmart, lätt att portionera.

Fryst | 2.5kg | 4x2.5kg

Bonduelle är ett familjeägt företag som grundades 1853 av Louis Lesaffre och Louis Bonduelle. 1929 såddes 16 hektar ärtor på den mark som ligger runt fabriken och i juli samma år producerade de 90 000 burkar ärtor. Detta var början till vad som idag är en av världens största grönsaksproducenter.

Bonduelle står för grönsaker av hög kvalitet, hälsa samt omtanke och respekt för jorden och den miljö som ger oss dessa grönsaker vilket de också värnar om genom sitt omfattande och uppmärksammande CSR-arbete.

Publicerad av: Nyheter från Bonduelle Foodservice

Kontaktpersoner

  • Kontaktperson Charlotta Sjöström Hållbarhets- & Kvalitetssäkringsansvarig 08-564 705 10
  • Kontaktperson Susanne Granström Marknadsansvarig 070 257 04 20

Om AB Tage Lindblom

Vi förser svensk storköksmarknad och livsmedelsindustri med ett brett sortiment av livsmedel i smarta förpackningar, speciellt anpassade för dig som arbetar professionellt med mat. Våra huvudområden är ekologiska produkter, kolonialvaror samt ost & mejeriprodukter. Våra produkter hittar du hos de flesta av landets restaurang- och storköksgrossister. Vi har arbetat med livsmedel i snart 100 år. Det gör vi med stort engagemang och passion eftersom vi på Tage Lindblom helt enkelt älskar det vi gör. Vi är mycket stolta över att våra produkter serveras på skolor, förskolor, äldreboenden, lunchrestauranger, pizzerior, hotell, caféer och restauranger runt om i Sverige varje dag. Vi är stolta över att representera flera av marknadens mest välkända varumärken. Det gör vi för att våra kunder ska kunna känna sig trygga med att de får den kvalitet de vill ha när de väljer en produkt från oss. Vi arbetar ständigt med att upprätthålla en hög och jämn kvalitet på hela vårt sortiment. Vi har en rikstäckande säljkår, så vi finns alltid nära dig. Tveka inte att ta kontakt med oss så berättar vi mer.

AB Tage Lindblom

Kontakt

AB Tage Lindblom
Ynglingavägen 1
177 57 Järfälla

http://www.tagelindblom.se
info@tagelindblom.se