Ekologiska närproducerade pizzabottnar för Foodservice

Nyhet bild

Bakad av en mästare - gräddad av ett proffs. Hemligheten bakom en riktigt bra pizza är degen. För att skapa en bra deg krävs kunskap och tålamod. Med förgräddad pizzabotten från Tony’s kan du utan lång förberedelse skapa din egen unika kvalitetspizza till er restaurang.

Svekologiskt

De förgräddade pizzabottnarna bakas med ekologiskt svenskt mjöl i en liten fabrik i Nyköping, där degen får ordentligt med tid att jäsa, för att sedan bakas ut för hand och till sist förbakas i ugn och frysas in före transport.

- Ska man göra en riktigt bra pizza ska man ha tålamod och kunskap, därför låter vi dessa degar jäsa i minst 12 timmar berättar Tony Gerasovski.

Om en riktigt bra botten tar tid att baka så går det desto snabbare och enklare vid tillagning. Du tar en färdig pizzabotten, väljer din topping och du har en färdig pizza att servera på bara ett par minuter. Erbjud dina gäster ett självklart menyalternativ- en rykande färsk pizza!Tony's pizza

Bakom Tony's pizza står Tony Gerasovski, vinnare av pizza-SM 2011. Vinnarpizzan bestod av en botten på sex sorters mjöl, en tomatsås som var ett långkok på Pelati-tomater och den toppades med härliga svenska smaker som hängmörad kronhjort, blancherad palsternacka i vit balsamico, skogssvamp, lingon och tranbär.

Själva hantverket lärde sig Tony redan som barn, på familjeföretaget Restaurang och Pizzeria Fazana i Nyköping. Tonys gedigna kunskap om pizza gör att du kan känna dig trygg med att du får en riktigt bra kvalitet. Med en närproducerad ekologisk pizzabotten kan du snabbt och enkelt erbjuda kvalitetspizza på menyn.Gräddning

Pizzabottnarna fungerar att gräddas i både varmluftsugn, vedugn och elektrisk pizzaugn och finns i storlekarna 32 cm respektive 22 cm (perfekt som barnpizza eller halv portion).Mer inspiration och information hittar du på Tage Lindbloms webbplats, www.tagelindblom.se


Publicerad av: Tage Lindblom

Kontaktpersoner

  • Kontaktperson Charlotta Sjöström Hållbarhets- & Kvalitetssäkringsansvarig 08-564 705 10
  • Kontaktperson Susanne Granström Marknadsansvarig 070 257 04 20

Om AB Tage Lindblom

Vi förser svensk storköksmarknad och livsmedelsindustri med ett brett sortiment av livsmedel i smarta förpackningar, speciellt anpassade för dig som arbetar professionellt med mat. Våra huvudområden är ekologiska produkter, kolonialvaror samt ost & mejeriprodukter. Våra produkter hittar du hos de flesta av landets restaurang- och storköksgrossister. Vi har arbetat med livsmedel i snart 100 år. Det gör vi med stort engagemang och passion eftersom vi på Tage Lindblom helt enkelt älskar det vi gör. Vi är mycket stolta över att våra produkter serveras på skolor, förskolor, äldreboenden, lunchrestauranger, pizzerior, hotell, caféer och restauranger runt om i Sverige varje dag. Vi är stolta över att representera flera av marknadens mest välkända varumärken. Det gör vi för att våra kunder ska kunna känna sig trygga med att de får den kvalitet de vill ha när de väljer en produkt från oss. Vi arbetar ständigt med att upprätthålla en hög och jämn kvalitet på hela vårt sortiment. Vi har en rikstäckande säljkår, så vi finns alltid nära dig. Tveka inte att ta kontakt med oss så berättar vi mer.

AB Tage Lindblom

Kontakt

AB Tage Lindblom
Ynglingavägen 1
177 57 Järfälla

http://www.tagelindblom.se
info@tagelindblom.se