Nyhet: Fish cakes av vildfångad liten grönländsk hälleflundra

Fish cakes av vildfångad liten grönländsk hälleflundra med ekologiska ingredienser. Fiskfrikadellen som har allt!

Royal Greenlands nya fish cakes är saftiga och har den välkända traditionella smaken. De är färdigstekta och har en härligt spröd stekyta och perfekt fast konsistens (innehåller 65 % fisk). De väger 60 g styck och är lokalt producerade i Randers.

Fish cakes från Royal Greenland består av 65 % vildfångad liten grönländsk hälleflundra (Reinhardtius hippoglossoides) samt 35 % ekologiska ingredienser som de nyttiga baljväxterna kikärtor samt potatis, lök och selleri.

De är rika på nyttiga omega-3-fettsyror eftersom liten grönländsk hälleflundra är en härligt fet fisk med ett naturligt högt innehåll av omega-3. Fish cakes är även gluten- och laktosfria samt märkta med det gröna nyckelhålet och Clean Label. Clean Label innebär att de inte innehåller några konstgjorda tillsatser.

Fish cakes är lätta och snabba att använda eftersom de är färdigstekta och därför bara kräver kort uppvärmning i ugn (10–12 min. i 180°C varmluft) direkt från frysen. De ska värmas upp till en innertemperatur på minst 75 °C före servering.

Fish cakes väger 60 g styck och finns i kartonger om 5 kg.

 

Hitta mer information här: https://innovisio.ipapercms.dk/RoyalGreenland/SE/FoodService/fish-cakes-av-vildfaangad-liten-gronlandsk-halleflundra/

Fish Cakes grönländsk hälleflundra

ROYAL GREENLAND

Fish Cakes grönländsk hälleflundra

Art.nr: 188851060

GTIN: 05740301202189

Fish Cake 60g av Liten grönländsk hälleflundra (Reinhardtius hippoglossoides ) fångad i Nordvästatlanten (FAO 21), A-grade, Dubbelfryst, Nyckelhålsmärkt och Clean Label, 65% fiskinnehåll, 35% ekologiskt odlade grönsaker. Produkten är gluten- och laktosfri samt rik på omega-3

Fish Cakes grönländsk hälleflundra

ROYAL GREENLAND

Fish Cakes grönländsk hälleflundra

Art.nr: 188851030

GTIN: 05740301202165

Fish Cakes 30g av Liten grönländsk hälleflundra (Reinhardtius hippoglossoides ) fångad i Nordvästatlanten (FAO 21). Fiskinnehåll på 65 % + 35 % ekologiska ingredienser (fiskinnehållet fördelat på: 43 % vildfångad liten grönländsk hälleflundra (Reinhardtius hippoglossoides) och 22 % MSC-certifierad t...

Om Royal Greenland Sweden AB

Royal Greenland är ett vertikalt integrerat företag med en mängd kompetenser, kulturer, kunnande och samlad erfarenhet till sitt förfogande. Royal Greenland erbjuder vildfångade fisk- och skaldjursprodukter från Nordatlanten och Norra ishavet till konsumenter runt om i världen.

Kontakt

Royal Greenland Sweden AB
Hyllie Stationstorg 31
215 32 Malmö

https://www.royalgreenland.com/se/foodservice/
customerservicesweden@royalgreenland.com