Dabas för leverantörer & tillverkare

I Dabas kan du hantera och publicera din artikelinformation på ett enda ställe och nå ut till branschen och dina kunder. Med enkla och användarvänliga funktioner hanterar du artiklar, produktbilder, kvalitetssäkrar och skickar varucertifikat. Det är både kostnadseffektivt och tidsbesparande.

När du publicerar din artikelinformation hos oss tillgängliggör vi den samtidigt till hela branschen genom alla system och tjänster som är kopplade till Dabas. Kostplaneringsprogrammen som används när barnens måltider i skolan planeras, grossisternas e-handelsplatser där restaurangerna handlar och upphandlingsstöden som kommunerna använder - alla hämtar de din information från Dabas. Genom att publicera på ett ställe når du alla dina kunder.

Så funkar det:

1. Registrera dig i Dabas som uppgiftslämnare.

2. Skriv eller skicka in dina artiklar. Vi kontrollerar och kvalitetssäkrar din information.

3. Publicera dina artiklar och låt branschen ta del av dem. Skicka varucertifikat till dina kunder.

Lägg in artikelinformation på det sätt som passar dig

Föredrar du att lägga in informationen direkt genom Dabas användarvänliga webbgränssnitt eller att skicka in informationen automatiskt? Vi erbjuder båda möjligheterna.
Har ni redan en produktdatabas och enkelt vill föra över artikelinformation utan manuella steg kan vi ta emot den med hjälp av Dabas Update - integrerat, tidsbesparande och säkert.

Skicka varucertifikat till både Foodservice och Retail

Dabas är det enda system du behöver för att skicka varucertifikat. Bland foodservicegrossisterna finns mottagare som Martin&Servera, Menigo, Svensk Cater och många fler. Inom retailområdet kan du naturligtvis skicka din artikelinformation till Axfood, Coop, ICA och många fler.

Kvalitetssäkrad artikelinformation som följer standard

Dabas är ett GS1-verifierat system. Vi följer artikelinformationsstandarden med livsmedelsbilagan från GS1 och gällande lagstiftning inom området - därför kan du alltid vara trygg med att hantera dina artiklar hos oss.

Med Dabas får vi på Martin & Servera ett viktigt stöd när det gäller att säkerställa kvaliteten i våra varucertifikat och tillhandahålla relevant artikelinformation i vår E-handel. Den transparens som Dabas erbjuder när det gäller artikelinformation tror vi också säkerställer kvalitet och likabehandling och effektiviserar upphandlingsprocessen.

Stefan Calrell, Försäljningschef offentliga kunder Martin & Servera

Stefan Calrell