Fonder för alla tillfällen

Fördjupa smakerna med fond från Sysco Classic. Serien innehåller mörka fonder för kraftfulla mustiga rätter och ljusa fonder till mildare anrättningar. Naturligtvis noggrant utvalda och kvalitetssäkrade av våra egna nördar.

Menigos egna fonder passar alla olika tillagningar av kött, kyckling, fisk och grönsaker. Serien består av både mörka fonder till kraftfulla mustiga rätter och ljusa fonder till mildare anrättningar och smaksättningar. Naturligtvis med en väl avvägd mängd sälta. De är tillverkade i Sverige och fria från gluten och natriumglutamat. Fonderna kommer i praktiska, greppvänliga plastflaskor om en liter.

Sysco Classic är ett av Menigos egna varumärken. Det är trygga och prisvärda produkter med hög kvalitet. Ett brett sortiment med allt från skafferiets stapelvaror till fina frys- och färskvaror – alla klassiker ett bra kök behöver.

Kycklingfond

Sysco Classic

Kycklingfond

Art.nr: 900810

GTIN: 27301002407635

Vår kycklingfond förhöjer smaken på soppor, grytor och såser. Passar även utmärkt till marinader. Fonden är fri från gluten och natriumglutamat. Tillverkad i Sverige. Fonden innehåller inte MSG.

Grönsaksfond

Sysco Classic

Grönsaksfond

Art.nr: 900811

GTIN: 27301002407642

Vår grönsaksfond förhöjer smaken på grytor, såser och stuvningar, men passar även utmärkt till marinader. Fonden är fri från gluten och natriumglutamat. Tillverkad i Sverige.

Kalvfond

Sysco Classic

Kalvfond

Art.nr: 900809

GTIN: 27301002407628

Vår kalvfond förhöjer smaken på allt från en mustig sås till en klassisk köttgryta, men passar även utmärkt till marinader. Fonden är fri från gluten och natriumglutamat. Tillverkad i Sverige.

Fiskfond

Sysco Classic

Fiskfond

Art.nr: 900808

GTIN: 27301002407611

Vår fiskfond förhöjer smaken på soppor, grytor och såser. Passar till både kalla och varma rätter. Fonden är fri från gluten och natriumglutamat. Tillverkad i Sverige.

Om Menigo Foodservice AB

Menigo levererar mat, utrustning och dryck till dig som arbetar professionellt inom restaurang, servicehandel och storkök - vårt mål är att vara den absolut bästa samarbetspartnern. Menigo ägs av världens ledande foodserviceaktör, Sysco, vilket ger oss tillgång till gedigen erfarenhet och kunskap inom foodservice.

Kontakt

Menigo Foodservice AB