Recept framtagna i stolt samarbete med Kurt Weid

Nyhet bild

I samarbete med Kurt Weid har vi tagit fram vegetariska ekologiska recept för Storkök / Foodservice gjorda på Magnihills produkter. Det skall vara enkelt att laga god näringsrik mat.

Kurt Weid har lång erfarenhet av att arbeta som både kock och köksmästare – verksamheter som han har kombinerat med en uppskattad domargärning i internationella sammanhang. Han är eldsjälen som lagt grunden för det kocklandslag vi har idag, och har bidragit mycket till utvecklingen Svenska Kockars Förening.


Det ska vara enkelt och smidigt att laga god och näringsrik mat. Med våra produkter slipper du att skala och hacka – ta bara ut exakt så mycket du behöver från frysen, därmed minskar du matsvinnet och får mer tid över till annat!


Alla recept finns digitalt i vår receptsamling under recept i menyn på vår hemsida eller i vår receptsamling som vi brukar ge ut på mässor.

De nya vegorecepten kommer inom kort på hemsidan och kommer även finnas i en ny version av vår receptbok. Smaklig spis!

Publicerad av: Charlotta Lingwall

Kontaktpersoner

  • Kontaktperson Daniel Borg Försäljning Sverige Industri 0732072667
  • Kontaktperson Margareta Zimmerman Försäljning Sverige Foodservice/Retail 0702-201435
  • Kontaktperson Charlotta Lingwall Marknadsföring & Foto 0732 072656

Om Magnihill AB

Magnihill AB är ett skånskt familjeföretag som odlar, utvecklar, producerar, och säljer frysta produkter från växtriket, med fokus på ekologiskt och bekvämt. I nära samarbete med våra odlare och producenter, i Sverige och andra länder, tar vi fram produkter och förädlar dem så att du ska kunna njuta av frysta produkter med hög kvalité.

Magnihill AB

Kontakt

Magnihill AB
Hjortvägen 61
253 55 Mörarp

http://www.magnihill.se
info@magnihill.se