Ekologiska puréer utan tillsatser

Nyhet bild

Magnihills ekologiska lösfrysta puréer består av 100% ren råvara som är varsamt passerad till en slät puré utan bitar. Puréerna är rena, osötade och utan tillsatser.

God näringsrik mat - utan tillsatser.

Med Magnihills puréer är det smidigt och enkelt att göra god och näringsrik mat - utan tillsatser eller konserveringsmedel.

Spar tid!

Spar tid i köket, du slipper skala, hacka och mixa. Våra puréer kan användas som smaksättning i grytor, såser eller soppor.

Minska matsvinnet - använd bara det du behöver.

Du tar bara ut exakt så mycket puré du behöver, minskar matsvinnet och får mer tid över till annat!


Receptutveckling i samarbete med Kurt Weid


I stolt samarbete med Kurt Weid har vi tagit fram goda ekologiska recept som bygger på Magnihills frysta ekologiska puréer.


Kurt Weid har lång erfarenhet av att arbeta som både kock och köksmästare - versamheter som han har kombinerat med en uppskattad domargärning i internationella sammanhang. Han är eldsjälen som lagt grunden för det kocklandslag vi har idag, och har bidragit mycket till utvecklingen Svenska Kockars Förening.


Recepten finns på vår hemsida: www.magnihill.se


Publicerad av: Charlotta Lingwall

Kontaktpersoner

  • Kontaktperson Daniel Borg Försäljning Sverige Industri 0732072667
  • Kontaktperson Margareta Zimmerman Försäljning Sverige Foodservice/Retail 0702-201435
  • Kontaktperson Charlotta Lingwall Marknadsföring & Foto 0732 072656

Om Magnihill AB

Magnihill AB är ett skånskt familjeföretag som odlar, utvecklar, producerar, och säljer frysta produkter från växtriket, med fokus på ekologiskt och bekvämt. I nära samarbete med våra odlare och producenter, i Sverige och andra länder, tar vi fram produkter och förädlar dem så att du ska kunna njuta av frysta produkter med hög kvalité.

Magnihill AB

Kontakt

Magnihill AB
Hjortvägen 61
253 55 Mörarp

http://www.magnihill.se
info@magnihill.se