Senaste artiklarna

Alla artiklar

Hållbarhet, kvalitet och socialt ansvar

  • Hållbarhet

    Vi jobbar med leverantörer som uppfyller Upphandlingsmyndighetens hållbarhetskrav. Vårt mål är att alla våra leverantörer ska uppfylla alla kraven, prioritera god djurhållning och en minskad miljö- och klimatpåverkan.

  • Kvalitet

    Våra leverantörer har införda kvalitetskontrollsystem av hög standard och är certifierade enligt BRC Food och/eller IFS Food.

  • Socialt ansvar

    Alla våra leverantörer är godkända EU-anläggningar som följer aktuell lagstiftning. Vi jobbar för att våra leverantörer ska tillämpa en uppförandekod som värnar om de anställdas rättigheter.

Kontaktpersoner

Om Krol Trading AB

Vi är ett svenskt företag som i 20 års tid har bedrivit handel mellan den polska och den skandinaviska marknaden. Vårt fokus ligger på köttprodukter och vi har idag flera stora kunder inom restaurangbranschen, som regelbundet beställer våra produkter. Krol Trading erbjuder ett brett sortiment av redan existerande polska livsmedelsprodukter och råvaror, men utvecklar även nya produkter enligt våra kunders önskemål. Upptäck Polens potential — med hjälp av vår tjugoåriga erfarenhet!

Krol Trading AB

Kontakt

Krol Trading AB
Box 14099
167 14 Bromma

http://www.kroltrading.se
info@kroltrading.se