Ny finsk kombucha lanseras på den svenska marknaden

Ny finsk kombucha lanseras på den svenska marknaden

En ny härlig kombucha, hantverksmässigt bryggd, lanseras på den svenska marknaden. De första två smakerna blir ingefära samt jordgubb och basilika.

Den tusenåriga traditionen att brygga och dricka kombucha har ökat i populäritet på senare år och även i de nordiska länderna. Teét som kombuchan innehåller har många hälsofördelar och den goda bakteriekulturen hjälper till att göra tarmfloran friskare och magen gladare.


Efterfrågan på alkoholfria drycker har ökat globalt. Missionen för The Good Guys är att tillföra ett hälsosammare alternativ på marknaden. Den högkvalitativa och ekologiska kombuchan från Good Guys är bryggd på de finaste tesorterna och ingredienserna.


Kombuchan bryggs efter principen "No Added Nonsense" — det finns inga konserveringsmedel, färgämnen eller andra tillsatser i kombuchan. 100% av smakerna kommer från riktiga, ekologiska ingredienser. Aldrig från koncentrat eller extrakt.


Trots pandemin har företaget fortsatt utöka i rask takt. Våren 2021 fortsätter den globala expansionen med den svenska marknaden. Den svenska agenturen Eat my brand ser en stor potential med kyld och opastöriserad kombucha.

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Morgan Stockhaus

+46729483870
Skicka e-post

Kontakt

Eat my brand AB
Box 3155
103 63 Stockholm

hej@eatmybrand.se