CarbZone sponsrar ungdomsbasket

CarbZone är med och sponsrar ungdomsbasketen som ligger oss varmt om hjärtat. Ungdomar får då möjlighet att få extra individuellträning (bl.a morgonträning där det bjuds på frukost efter) och fysträning, utbildning inom ledarskap och personlig utveckling, läxhjälp och mycket mer.

CarbZone är med och sponsrar ungdomsbasketen, som ligger oss varmt om hjärtat. Ungdomar får då möjlighet att få extra individuell träning (bl.a morgonträning där det bjuds på frukost efter) och fysträning, utbildning inom ledarskap och personlig utveckling, läxhjälp och mycket mer.


Företagets grundare har båda en bakgrund som basketspelare och ungdomscoacher. Därför har CarbZone varit med och sponsrat flera basketklubbar i Sverige på olika sätt. 


"Det är kul att kunna ge något litet tillbaka till basketen som betydde så mycket för oss som ungdomar," säger Ewa-Lena Hedrup, en av grundarna av CarbZone AB.


Precis runt hörnet ligger en av Sveriges äldsta basketklubbar – KFUM Central Basket. Klubben har traditioner från spel i högsta ligan och varit en knutpunkt för basketen i Stockholm under flera generationer.


Nu satsar de mot nya framgångar och en starkare ställning i området, och CarbZone har därför varit med och sponsrat klubben.


Publicerad av: CarbZone

Kontaktpersoner

Om CarbZone AB

CarbZone AB

Kontakt

CarbZone AB
Löjtnantsgatan 8
115 50 Stockholm

http://www.carbzone.se
info@carbzone.se